Bodrum Gündem

Gençler Gerçek Hayata Hazırlanıyor

TED Bodrum Koleji ile Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) kurumsal iş birliğiyle ortak bir projeye imza attı.

Bodrum Gündem Haber

Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi adı verilen proje kapsamında; TED Bodrum Kolejinde öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin yaşam becerilerini geliştirmeleri, alışık oldukları hayat tarzının dışına çıkarak yeni deneyimler kazanmaları ve ileride seçmeyi hedefledikleri meslekleri tanımaları amaçlanıyor.

TED Bodrum Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Erken ve BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu’nun ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında projenin içeriğinden bahsedilerek; akademik başarının artık hayat başarısı için tek başına yeterli olmadığı sosyal becerilerin de aynı oranda önem kazandığı, geleceğin mesleklerine bugünden hazırlanmak gerektiği vurgulandı.

Proje kapsamında; öğrencilerin yaz tatilinde iki haftalık sürelerle belirlenen işyerlerinde gözlemci olarak bulunacakları ve iş yaşamını deneyimleyecekleri; öğrencilerin böylelikle edindikleri tecrübelerle ilgilerini hedefe dönüştürme ve geleceğin iş yaşamına bugünden hazırlanma olanağına sahip olacakları belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.