Bodrum Gündem

Marmaris’te sanat festivali Emin Çapa ile başladı

MUĞLA (İHA) – 1. MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ, EKONOMİ YAZARI EMİN ÇAPA’NIN SÖYLEŞİSİ İLE BAŞLADI. ARMUTALAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ÇOK SAYIDA MARMARİSLİNİN İZLEDİĞİ SÖYLEŞİYE MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI MEHMET OKTAY DA KATILDI. BURADA BİR SELAMLA KONUŞMASI YAPAN OKTAY, FESTİVALİN MARMARİS’İN YILLARDIR BEKLEDİĞİ ENERJİYİ, MOTİVASYONU VE UMUDU SAĞLAYACAĞINI SÖYLEDİ.

Marmaris’te sanat festivali Emin Çapa ile başladı
11.06.2022
0
A+
A-

1. Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, ekonomi yazarı Emin Çapa’nın söyleşisi ile başladı. Armutalan Kültür Merkezi’nde çok sayıda Marmarislinin izlediği söyleşiye Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı. Burada bir selamla konuşması yapan Oktay, festivalin Marmaris’in yıllardır beklediği enerjiyi, motivasyonu ve umudu sağlayacağını söyledi.

’Yeni bir çağ başlıyor’ ismini verdiği söyleşide bilim, ekonomi ve geleceğe dair fikirlerini anlatan gazeteci Emin Çapa, yaklaşık 2 saat süren bir konuşma yaptı. Bilim, eğitim ve teknolojiye dair gelişmiş ülkelerin yaptıkları çalışmalardan örnekler sunan Çapa, “Türkiye de isterse bu klasmanda yer alabilir” ifadesini kullandı. Türkiye’nin bilimden uzaklaştığını söyleyen Çapa, “Hepimiz istersek, buna göre hareket edersek biz de başarırız” diye konuştu.

Söyleşi sonrasında soruları da yanıtlayan Çapa, izleyicilerle de bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.