Bodrum Gündem

Karikatür ve Resim Kursu Sertifika Töreni Yapıldı

Karikatür ve Resim Kursu Sertifika Töreni Yapıldı
13.06.2022
0
A+
A-

Milas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Karikatür ve Resim Kursu’nu tamamlayan öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Başkan Tokat, kursa katılan öğrencileri tebrik etti.

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediyesi bünyesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında Karikatür ve Resim Kursu açıldı. Geçtiğimiz yıl başlayan kurslarda 7-12 yaş arası onlarca çocuk düzenlenen bu kurslara katıldı. Eğitmenliğini Mehmet Nergiz’in yaptığı Karikatür ve Resim Kursu’na katılan öğrenciler eğitim ve öğretim yılının bitmesine yakın düzenlenen sertifika töreninde, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan sertifikalarını aldılar.

Çocuklarımızın Ortaya Koyduğu Eserler Hayran Olunası…

Düzenlenen sertifika programına katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ilk olarak Çöllüoğlu Hanı’nda bulunan atölyede çalışmalarını gerçekleştiren öğrencileri ziyaret ederek, minik ellerden çıkan birbirinden güzel eserleri inceledi. Ardından düzenlenen sertifika programında çocuklara sertifikalarını takdim etti. Gerçekleştirilen programla alakalı konuşan Başkan Tokat, “Milas Belediyesi olarak düzenlediğimiz Karikatür ve Resim Kursumuza katılan öğrencilerimize sertifikalarını takdim ettik. Çocuklarımız öyle güzel eserler ortaya çıkarıyor ki hayran olmamak mümkün değil. Kursumuzun eğitmeni Sayın Mehmet Nergiz başta olmak üzere bu kursun düzenlenmesinde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, velilerimizi kutluyor ve birbirinden güzel eserleri ortaya çıkaran geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum.” ifadelerini kullandı. Kursların yaz dönemi boyunca devam edeceği aktarılırken, başvuruların açılmasıyla birlikte vatandaşların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat da bulunabileceği aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.