Bodrum Gündem

Olivia İstanbul Fuarı etkilerini göstermeye başladı

Olivia İstanbul Fuarı etkilerini göstermeye başladı
13.06.2022
0
A+
A-

AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağını tanıtmak amacıyla Milas Ticaret ve Sanayi Odasının da stant açarak katıldığı 3 / 5 Haziran’da İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuar ve Ulusal Zirvesinin olumlu etkileri görülmeye başlandı.

Bodrum Gündem Haber

Fuarın ardından MİTSO’yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen İstanbullu işadamları Engin Aydoğmuş ve Muharrem Akkoyunlu Milas zeytinyağı hakkında bilgi aldılar. İstanbullu işadamları Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarında Milas zeytinyağının kalitesini ve lezzetini beğendiklerini belirterek Milas zeytinyağını çeşitli ülkelere ihraç etmek olduğunu belirttiler.

İstanbullu işadamlarının MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyareti sırasında MİTSO’da bulunan gazeteci Engin Çağlar da Türkiye’deki zeytinyağı piyasasında artık Milas zeytinyağı adının önemli bir adının olduğunu belirterek Milas zeytinyağının tanıtımı için MİTSO’nun yaptığı çalışmaların da çok önemli bir payının olduğunu ifade etti.

İstanbullu işadamları Engin Aydoğmuş ve Muharrem Akkoyunlu’nun Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarının hemen ardından MİTSO’yu ziyaret etmelerinin Milas zeytinyağı ve MİTSO için önemini vurgulayan Meclis Başkanı Mustafa Yüksel “Demek ki, İstanbul’da zeytinyağımızı en iyi şekilde tanıtabilmişiz” dedi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de “Milas zeytinyağını tanıtmak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Fuarlara katılıyoruz. Yaptığımız tanıtımların da karşılığını almaya başladık. Olivia İstanbul Fuarında yaptığımız tanıtımın sonucunda bugün sizleri Milas’ta görüyorsak demek ki fuar amacına ulaşmış” diye konuştu. MİTSO yöneticileri, İstanbullu işadamlarına ihracata yönelmeleri durumunda destek olacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.