Bodrum Gündem

Marmaris Belediyesi Kendi Etkinliklerinde Neden Yok?

Marmaris Belediyesi Kendi Etkinliklerinde Neden Yok?
14.06.2022
0
A+
A-

Marmaris Kültür Sanat Derneği (MAKSAD) ve Marmaris Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Marmaris 1. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali 5. Gününe girerken; Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve diğer Belediye yetkilileri, 9 Haziran’da düzenlenen açılış kokteyli dışında hiçbir etkinlikte bulunmadı.

Bodrum Gündem Haber
Festivalin 3. Günü olan önceki gün; Marmaris Ticaret Odası ev sahipliğinde Osmaniye Köyü Balevi’nde gerçekleşen konserde MAKSAD Oda Müziği topluluğu, yerel türkülerden derlediği parçaları çalarken, konuklar unutamayacakları güzellikte anlar yaşadı.
Konserde Marmaris Belediyesi ve diğer ilçe protokolünden kimse yer almazken;  Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan ve Meclis Başkanı Nurgül Candan gelen konukları tek tek karşılayarak, Balevi ve Marmaris Çam Balı hakkında bilgiler verdi.
Festivalin dün devam etkinliğinde ise Armutalan Kültür merkezinde Prof. Dr. Erdem Yeşilada; Bal ve Arıcılık Ürünleriyle yapılan doğal tedavi hakkında 600 kişilik salonda, söyleşiye gelen 70 kişiyi bilgilendirdi.
28 Haziran Salı günü İlyas Mirzayev ile Muğla Türküleri Senfonisi ile sona erecek Festival bugün;  MAKSAD Oda Müziği Topluluğu’nun Orhaniye Köyü Mahallesi Martı Marina’da ki tarihi kilisedeki konseriyle devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.