Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde Mezuniyet Heyecanı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde Mezuniyet Heyecanı

“Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır” ilkesi ile yola çıkan ve Bodrum’da kurulduğu 2015 yılından bu yana emin adımlarla yoluna devam eden Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü; 8. Sınıf öğrencilerini liseye uğurlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Bodrum Gündem Haber

13 Haziran Pazartesi akşamı kampüs bahçesinde gerçekleşen görkemli mezuniyet töreninde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin yanı sıra; okul kurucuları, okul yöneticileri ve öğretmen kadrosu bu heyecana eşlik etti.

Tören öncesi kampüs bahçesinde düzenlenen kokteylin ardından, öğrencilerin vals ve perküsyon performansları eşliğinde heyecanla başlayan tören; mezuniyet seremonisi, bayrak flama devir teslimi ve mezuniyet yeminiyle sürerken, okul birincisi Ecrin Nur Kınat’ın mezuniyet kütüğüne 1.’lik pirincini çakması, keplerin havaya atılması ve finalde öğrenci orkestrasının enerjik performansı ile tamamlandı.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü; Anadolu Lisesi’nde de, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Mentor Öğretmenlik sistemi, Master 6, KAREM (Kariyer ve Rehberlik Merkezi) çalışmaları, Çift Dilli Eğitim ve Fullford Academy Çift Diploma Programı gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında da sürdürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.