Bodrum Gündem

Beyaz Geceye Büyük İlgi

Beyaz Geceye Büyük İlgi

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen “Beyaz Gece” Mandalin Yalıkavak’ta gerçekleşti. Katılımcılar ve davetlilerin, beyaz giyinerek katıldıkları gece tam bir görsel şölene dönüştü. Çok büyük bir katılıma sahne olan organizasyonun tüm geliri vakıfa bağışlandı.

Bodrum Gündem Haber

Vakıf yönetim kurulununu ev sahipliği yaptığı geceye, Muğla Milletvekili  Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı  Bilgehan Bayar, Milas Kaymakamı  Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı  Ahmet Aras, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay  Özkan Yılmaz,  Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Utku Meral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de katıldı.

Sunuculuğunu Alp Kırşan’ın yaptığı ve Sibel Tüzün’ün sahne aldığı unutulmaz gecede, Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan, Bora Gencer, Ali Şen ve Erman Toroğlu da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nı desteklemek için Mandalin Yalikavak’taydı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, geceye destek olan Sianji Otel & Meşealtı Otantik Kebap sahibi Recai Çakır’a, Bodrium Otel’e, Yalıkavak La Lara Restoran ve Spektr Group, Love Under Home, Tadım Kuruyemiş, Prems Arts ve Caka Ajans’a vakıf adına teşekkürlerini iletti. Balaban ayrıca tüm gönüllüleri, yapılan çalışmaları görmeleri için Bodrum Turgutreis’te bulunan merkezlerine davet etti. Ayrıca Mandalin Yalıkavak ev sahipliği ve destekleri için Atilla Serttaş’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.