Bodrum Gündem

Tayvan’da ailesine kızan şahıs evi ateşe verdi: 8 ölü

TAYVAN’IN HSİNCHU ŞEHRİNDEKİ BİR LASTİK DÜKKANININ SAHİBİNİN OĞLU, AİLE İÇİNDE ÇIKAN TARTIŞMA SONRASI EVLERİNİ ATEŞE VERDİ. BİRİNCİ KATI LASTİK DÜKKANI OLAN BİNA BİR ANDA ALEV ALDI VE AYNI AİLEDEN 8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

Tayvan’da ailesine kızan şahıs evi ateşe verdi: 8 ölü
16.06.2022
0
A+
A-

Tayvan’ın Hsinchu şehrindeki bir lastik dükkanının sahibinin oğlu, aile içinde çıkan tartışma sonrası evlerini ateşe verdi. Birinci katı lastik dükkanı olan bina bir anda alev aldı ve aynı aileden 8 kişi hayatını kaybetti.

Tayvan’da son yıllarda yaşanan en büyük cinayet olayı ülkenin Hsinchu şehrinde meydana geldi. Aile içinde sebebi bilinmeyen bir nedenden çıkan tartışma sonrası soy isminin Chen Yen-Hsiang olduğu öğrenilen bir erkek, yaşadıkları 2 katlı evi içindekilerle beraber ateşe verdi. Birinci katı lastik dükkanı olduğu öğrenilen bina bir anda alev aldı ve aynı aileden 8 kişi hayatını kaybetti.

Hsinchu itfaiye ekipleri, olayın dün akşam yerel saatle 10.00 sıralarında gerçekleştiğini belirtti. Olay yerine 25 araç, 160 itfaiyeci, polis ve gönüllü itfaiyecilerden oluşan büyük bir ekibin gönderildiği öğrenildi. Yangının saatler sonra söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri, ev sahibinin eşi, kızı, 2 gelini ve 4 çocuğu da dahil olmak üzere 8 kişinin cesedini buldu. Çocukların 1, 4, 7 ve 10 yaşlarında olduğu ifade edildi.

Katil zanlısı Chen’ın babası, oğlunu benzin dökerken gördüğünü ve ailesini kurtarmak için 2’inci kata çıktığını söyledi. Baba alevler nedeniyle evden kimseyi kurtaramadığını belirtirken, kendisinin son anda alevlerden kaçtığını açıkladı. Hırsızlık, dolandırıcılık ve mala zarar verme suçlarından sabıka kaydı olduğunu öğrenilen zanlı Chen’in polisler tarafından yakalandığı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.