Bodrum Gündem

BESİAD Babalar Gününde Geleceğin İş İnsanlarını Ağırlıyor

BESİAD Babalar Gününde Geleceğin İş İnsanlarını Ağırlıyor

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Babalar gününde geleceğin iş insanlarını babalarıyla bir kahvaltıda ağırlayacak.

Bodrum Gündem Haber

Babalar ve çocukları bir kahvaltıda buluşturmayı hedefleyen BESİAD. 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, hem üyeler arası sosyalleşmenin hem de üye çocuklarının kaynaşmasına yönelik olarak böyle bir etkinlik düzenledikleri bilgisini verdi.

Her yıl dünyada ve Türkiye’de Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan babalar gününün bu yıl 19 Haziran günü kutlanacağını belirten Nazlıoğlu; Babalar Günü etkinliği, babaların ve baba figürlerinin çocuklarının hayatlarına yaptıkları katkıyı takdir etmek için dünya çapında kutlanmaktadır. Biz de “Bazı Kahramanların Pelerini Yoktur. Onlara Baba Denir.” Diyerek üyelerimiz ile üyelerimizin çocuklarını bir etkinlikle bir araya getirerek, bu günü daha keyifli, sosyal ve özel bir gün olarak yaşamak ve yaşatmak istedik.” Dedi.

19 Haziran 2022 Pazar günü  Ortakent – Yahşi Dilek Ağacı Otel’de saat 10-14 arası yapılacak olan etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için, iletişim;

Nur Yezer : +90 533 271 58 32

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.