Bodrum Gündem

Başkan Hüseyin Özcan Nefesimiz Kesilmesin

Başkan Hüseyin Özcan Nefesimiz Kesilmesin
23.06.2022
0
A+
A-

Başkan Özcan, “Geçen Yıldan Ders Alınmamış” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına ilişkin konuştu. Başkan Özcan, “Geçtiğimiz yıl yaşananları bu yıl tekrarlamayalım. Nefesimiz kesilmesin” dedi.

Bodrum Gündem Haber
Muğla’da çıkan yangın rüzgârın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Ekipler, havadan ve karadan söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 250 hektarlık bir alanda devam eden orman yangınına havadan 20 helikopter ve 14 uçak, karadan ise 688’i Orman personeli olmak üzere toplam Bin 480 personel katılıyor. Rüzgârın şiddetinin dün geceye oranla düşmesi nedeniyle alevlerin ilerlemesi kısmen durdu.
Çıkan yangına ilişkin konuşan CHP Ula ilçe başkanı Hüseyin Özcan, “havaların ısınmasıyla birlikte ne yazık ki geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yangın haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Ormanlarımız yanıyor. Oyleki geçen yıl yaşananlardan kimse ders almamış. Hükümet yine yangının bu kadar büyümesine engel olamadı. Nefesimiz, ağaclarımız, ormanlarımız yine kül oldu. Biz CHP örgütü olarak yangıni yakından takip ediyoruz. Elimizden ne gelirse yapmak için hazırız. Yine zamanında alınmayan önlemler nedeni ile aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Tüm Muğla halkına büyük geçmiş olsun diyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.