Bodrum Gündem

Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi Bodrum Pazarı 24 Haziran 2022

24 Haziran 2022 Bodrum Cuma Pazarında sebze ve meyve fiyatları ne durumda. Bodrumlu yurttaşlar pazar ve pazar fiyatları hakkında ne yorumda bulundular? Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar pazar fiyatlarına nasıl etki yaptı? Fatih Bozoğlu bu haftaki pazar programında iktidarın “dezenformasyonla mücadele” adı altında basın ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar getiren düzenlemesini içeren ve SANSÜR YASASI olarak değerlendirilen yasa ile ilgili görüşleri de yer aldı. Zira bu yasa çıktığı taktirde bir daha pazar programı yapılamayacak…

Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi…

Bu hafta Bodrum pazarında sebze ve meyve fiyatları geçen haftaya kıyasla üretici esnafının tezgâhlarında düşerken, halden alıp – satan esnafta fiyatların yükseldiği görüldü.

Sebze ve meyve fiyatları;

yeşillikler 5TL, patlıcan 15TL, taze soğan 7TL, barbunya 30TL, fasulye 25TL, börülce 40TL, çalı fasulye 40TL, bamya 60TL, biber 15TL, salatalık 10TL, domates 10TL, patates 10 TL, soğan 8TL, şeftali 25TL, nektarin 30TL, papaz erik 40TL, çilek 25TL, kiraz 30TL, kayısı 25TL, erik 25TL’den satılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.