Bodrum Gündem

Cem Küçük kimdir

Cem Küçük kimdir
27.06.2022
0
A+
A-

Cem Küçük ne iş yapıyor? Nereli, kaç yaşında? Cem Küçük neden gündemde, ne yaptı?

Siyaset dünyasının ifşa videolarını paylaşan ve organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Cem Küçük’ün kendisini hedef alması üzerine ünlü bir ismin seks görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Olayın ardından Cem Küçük’ün hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Cem Küçük kimdir? Cem Küçük aslen nereli, kaç yaşında? Cem Küçük neden gündemde, ne yaptı? Cem Küçük ne dedi, ne iş yapıyor? Cem Küçük nerede çalışıyor, görevi ne? Cem Küçük neler yaptı, seks kaseti gerçek mi? İşte Cem Küçük hakkında merak edilen detaylar…

Cem Küçük kimdir?

Cem Küçük (d. 1978, Zonguldak), Türk gazeteci, yazar ve tercüman. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı’nı bitirdikten sonra uzun yıllar yazarlık ve çevirmenlik yaptı. Medyaya girişi editörlük yaparken tanıştığı Rasim Ozan Kütahyalı ile başladı. Halen Türkiye Gazetesi’nde yazarlık yapmaktadır.

Hayatı…

Aslen Giresun’un Eynesil ilçesindendir. 1978 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk öğretim ve orta öğretimini Zonguldak’ta tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra ilk iş olarak Profil Yayınları’nda editörlük yaptı. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başladı. Televizyon dünyasına ilk adımını TVNET ile attı.  Yeni Şafak gazetesinden ayrıldıktan sonraki durağı Star gazetesi oldu. Bir süre 24 TV’de siyaset programı yaptı.

Cem Küçük halen Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Aynı zamanda TGRT Haber’de sabah yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı haber programı sunmaktadır. Ayrıca birçok konuda kitap yazmıştır.

Özel Hayatı

Aka Kolejinde İngilizce Öğretmeni olan Demet Palak Küçük ile evlidir. 2 erkek çocuğu babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.