Bodrum Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, NATO DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMAK ÜZERE GELDİĞİ MADRİD’DE AVRUPA BİRLİĞİ (AB) KONSEYİ BAŞKANI CHARLES MİCHEL İLE GÖRÜŞTÜ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü
29.06.2022
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği Madrid’de Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği İspanya’nın başkenti Madrid’de resmi temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmeler çerçevesinde Madrid’deki IFEMA Fuar Merkezi’nde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayrıca İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile de bir araya gelmesi ve yerel saatle 18.45’te ABD Başkanı Joe Biden ile görüşme gerçekleştirmesi planlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.