Bodrum Gündem

Karia Rotary 2022-2023 Dönem Başkanı Filiz Kulaklı Görevi Devraldı

“Rotary ile Hayal Edelim” dönem sloganı ile 2022-2023 döneminde görevi devralan Filiz Kulaklı “Bu güne kadar sürdürülen projeleri geliştirip yenilerini de ekleyerek Rotary ile Hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz…” dedi.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Tüm dünyada yüzlerce farklı ülke ve binlerce farklı şehirde yer alan yaklaşık 1 milyon 200 bin üyesi olan Rotaryenler gerek kendi iş ve meslek deneyimleri, gerek üyesi oldukları Rotary külübü üyelerinin bölgelerindeki etkileri ve gerekse de dünyadaki diğer rotaryenlerin ve Rotary kulüplerinin uluslararası bilgi birikimleri ile önce kendi ülkelerinde ve aynı zamanda dünyada fark yaratarak insanlık için yararlı hizmet üretmelerine imkan sağlamayı hedeflemekte. Rotary Türkiye Bodrum’da da oldukça etkili ve önemli projelere imza atıyor.

Geleneksel ve kendine özgü bir devir teslim töreni yapıldı…

Karia Rotary Kulübü de 2022-2023 dönemi yeni başkanı Filiz Kulaklı ve Yönetim Kurulu Clup Müskebi Otel’de gerçekleştirilen kendine özgü, geleneksel bir tören ile görevi bir önceki başkan Saide Kurt’tan devraldı.

2021 – 2022 dönem başkanı Saide Kurt özellikle pandemi ve yangınlar gibi krizlerin yaşandığı bir dönemde başkanlık yapmanın kendisi için bir şans olduğunu kaydetti. Özellikle Bodrum ve Milas çevresinde yangınlarda zarar gören köylüler için yaptıkları yardımları ve projeleri anlatan Kurt, 2022-2023 dönemi başkanı seçilen Filiz Kulaklı’ya başkanlık kolyesi ve kulübün charter’ı takdim edilerek görev devir teslimi yaptı.

Rotary ile Hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz…

“Rotary İle Hayal Edelim” diyerek davetlilere hoş geldiniz diyen 2022-2023 Dönem Başkanı Filiz Kulaklı, önce geçmiş dönem Başkanı Saide Kurt ve yönetim kuruluna teşekkür etti ardından 2022-23 dönemi Karia Rotary Kulübü yönetim kurulu üyelerini ve bölge görevlilerini konuklarla tanıştırıp hizmetleri için teşekkür etti. Filiz Kulaklı; İklim Krizi ve Sürdürülebilir Dünya, Hastalıklarla Mücadele, Anne Çocuk Sağlığı, Sanat ve Edebiyat, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çocuk Hakları, Gerçek Gıda, Cumhuriyet Kazanımları konularında bu güne kadar sürdürülen projeleri geliştirip yenilerini de ekleyerek Rotary ile Hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz…” dedi.

Karia Rotary kulübünün 912. dönem başkanlığının ilk çanını çaldı…

Kulaklı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Rotary, ihtiyacı olanlara uzattığı yardım eliyle topluma yararlı olurken aynı zamanda üyelerinin ve çevresindekilerin de hayat kalitesini artırıp, yaşam süresini uzatmak için çalışır. Bu sebeple içinde bulunduğumuz dönem boyunca; Arılar, Geri Dönüşüm, DİYABET, Anne Sütü, Normal Doğum gibi başlıkları bizden sık sık duyacaksınız…” dedi.

2022-2023 hizmet döneminde Karia Rotary Kulübüne liderlik edecek olan başkan Filiz Kulaklı Hayallerini Rotary ile Gerçekleştiren ve idealleri olan üyelerini kutlayarak, Karia Rotary kulübünün 912. dönem başkanlığının ilk çanını çalarak toplantıyı kapattı.

2022-2023 hizmet döneminde Karia Rotary Kulübü başkanlık görevini Filiz Kulaklı üstlenirken, saymanlık görevini Afet Aksu, sekreterlik görevini Cansu Demiral  üstlendiler. Diğer yandan 2440. Bölge federasyonu 13. Grup başkan yardımcısı Ayşe Özmen’de görevini aynı kulüp üyesi Tülay Ersoy’a devretti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.