Bodrum Gündem

Müzik ve Sanat sahillere indi

Alana Eda Johnson & The Band ve Bale Adımları Summer Vibes Bodrum etkinliğinde sahne aldı.

Kübra Demir Kurucu / Bodrum Gündem

Alana Eda Johnson & The Band ve Bale Adımları Başka Bir Bodrum organizasyonunun 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdikleri Summer Vibes Bodrum etkinliğinde sahne aldı.

Ortakent Pab Bodrum’da gerçekleşen Summer Vibes Bodrum etkinliğinde otuzdan fazla marka ve tasarımcı katılımcıların beğenisine sunuldu. Sup Yoga Grup Dersi, Thai masajı, Tarot Danışmanlığı sunumları yapıldı. Burcu & The Gang, DJ Erkan Erten Feat. Mehmet Haraç, Alana Eda Johnson & The Band ve Bale Adımları sahne aldı.

Alana Eda Johnson canlı performans olarak otuza yakın söylediği şarkılarla dinleyicilerin ilgisini ve beğenisi topladı.

Alana Eda Johnson’ın müzik grubu;

Ali Akaçya; 9 Eylül piyano ilkokul, ortaokul sonrası Ege Üniversitesi Keman, İstanbul Üniversitesi Kompozisyon Bölümü doktorayı bitirmiş. Haliç Üniversitesi Öğretim Elemanlığı yapmış. Fatih Erkoç, Rafet El Roman, Ajda Pekkan, Deniz Seki gibi birçok sanatçının orkestra şefliğini yapmış. Film Müziği ve yurtiçi, yurtdışına enstrümantal müzikler yapıyor. Bir yıldır Bodrum’da kendi stüdyosunda aranjmanlık yapıyor aynı zamanda otel ve organizasyonlarda sahne alıyor.

Nejdet Parlar; Viyana Üniversite 1995-1998, Bilgi Üniversitesi 1998-2000 yılları Konservatuar terk işletme mezunu. Otuz senedir gitar çalıyor. İstanbul’da kendi stüdyosunda kayıtlarda ve sahnede aldı. Son dört senedir Bodrum’da yaşıyor ve sahneye çıkıyor.

Okan Kovancı; Çemberlitaş Trompet bölümü mezunu. Rafet El Roman, Haluk Levent, Can Gox ile uzun yıllar çalıştıktan sonra altı yıl Bodrum’da yaşıyor.

Fatih Saatlioğlu; Su Ürünleri Mühendisliği mezunu. Liseden buyana sürekli müzikle ilgileniyor. 13 yıldır bateri çalıyor. Beş yıldır Bodrum, Marmaris ve Muğla’da gibi birçok mekânda çıkmış.

Serhat Çiftdal; Kırk yılı aşkın süredir televizyon programlarında çaldıktan sonra dört seneden buyana Bodrum’da birçok mekânda sahne alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.