Bodrum Gündem

Gümbet’te fırında başlayan yangın diğer dükkanlara da zarar verdi

 

Gümbet Mahhalesi İsmet İnönü caddesindeki bir fırında çıkan yangın yan dükkanlara da sıçradı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bugün öğleden sonra saat 18:00 sıralarında Gümbet İsmet İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir fırında nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı.

Görgü tanığı Osman Koç “Hastaneden geliyordum, oturup bir çay içip ondan sonra çalıştığım yere gidecektim. İçeride pastanede çay içiyordum. Arka taraftan bana bir sıcaklık gelmeye başladı.  Baktım dükkan yanıyor hemen sahibini çağırdım.  Destek verdik söndürmek için bu arada hem itfaiyeyi aradık. Sahibi çok iyi bir insandır, onun emeği de var üzerimizde. Bize çok da destek verirdi. Garibanlara çok yardımcı oluyordu.  Allah ona yardımcı olsun, ne diyelim. “ dedi.

Bir başka görgü tanığı da olayın fırından başlayıp diğer dükkanlara bir anda sıçradığını kaydederken, yangının başlarında 5-6 adet yangın tüpü ile yangına müdahale etmeye çalıştıklarını ama başarılı olamadıklarını ifade etti.  Ayrıca fırında görevli bir kadın çalışan yangının fırına odun atma yerinden başladığını ifade etti.

Yangına 5 adet itfaiye aracı, ile müdahale edilirken zaman zaman yangına müdahale eden ekibin dumandan etkilenmesi nedeni ile sağlık çalışanları da olay yerinde hazır olarak çalışanlara destek verdiler.

Yangına dayanıklı özel kıyafetler giyen itfaiye erleri yangının devam etiği sırada dükkanlarda ki tüpleri alevler içinde dışarı çıkartarak olası bir felaketin de önüne geçtiler.

Yangın bir saatten fazla süren gayretler sonucunda kontrol altına alınırken olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.