Bodrum Gündem

Bodrum’da her şey dahil sistemindeki açık büfeler tarih oluyor

TURİZMİN GÖZBEBEĞİ BODRUM’DA LÜKS SEKMEN OTELLER KALİTENİN HİZMETİN YANI SIRA ÜNLÜ ŞEFLERLE BÜNYELERİNE KATARAK İMZA TABAKLARIYLA BİR BİRLERİ İLE YARIŞMAYA BAŞLADI. BİRÇOK LÜKS OTEL BÜFE VE SELF SERVİS KÜLTÜRÜNDEN ÇIKARAK ALAKART SİSTEMİNE GEÇMEYE BAŞLADI

Bodrum’da her şey dahil sistemindeki açık büfeler tarih oluyor

Turizmin gözbebeği Bodrum’da lüks segment oteller kalitenin ve hizmetin yanı sıra ünlü şefleri de bünyelerine katarak imza tabaklarıyla birbirleri ile yarışmaya başladı. Birçok lüks otel, büfe ve self servis kültüründen çıkarak alakart sistemine geçmeye başladı.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum’daki lüks oteller kaliteli hizmetin yanı sıra yaptıkları yemek sunumlarıyla da adından sık sık söz ettirmeye başladı. Birbirinden ünlü şeflerin özel sunumlarıyla hazırlanan yemekler yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor. Lezzetli ızgara çeşitleri, Türk kültürünü tanıtan tatlar özellikle yabancı turistler tarafından tam not alıyor.
Birçok ülkede uygulanan her şey dahil sistemi yani açık büfeyi tamamen kaldırılarak tatile gelen misafirleri kuyrukta beklemekten kurtarmayı amaçlanıyor. Ayrıca bu uygulama ile açık büfeden alınan ve bir kısmı yenmediği için yemeklerin çöpe gitmesi de önlemiş oluyor. Oteller sabah serpme kahvaltı verirken öğle ve akşam yemeklerinde de kaliteyi ön plana çıkartıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.