Bodrum Gündem

Bekçi’nin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

MENTEŞE İLÇESİ RECAİ GÜRELİ CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN KAHVE İŞLETMESİNE AİT BİNANIN NARGİLE BÖLÜMÜNDE ÇIKAN YANGIN BEKÇİNİN ZAMANINDA İHBARI İLE DİĞER BİNALARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.

Bekçi’nin dikkati mahalleyi yanmaktan kurtardı

Menteşe’de gece saat 03.15 sıralarında çıkan işyeri yangınında kahve işletmesine ait Nargile bölümünü tamamen yandı.

Bodrum Gündem Haber

Menteşe Muslihittin Mahallesi Recai Güreli Caddesi Meydan Sokak üzerinde devriye görevi yürüten bekçiler kahve işletmesinden dumanların çıktığını görünce 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verdi. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Bir acil müdahale ve 3 itfaiye aracı kahve işletmesinin zemin ve çatısının ahşap kaplı olduğu alanda bulunan nargile bölümünden yükselen alevlere müdahale etti. Tescilli ve ahşap binaların bulunduğu bölgede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Bölgede devriye görevi yürüten bekçilerin dikkati ile zamanında yapılan ihbar sonrası alevler çevredeki binalara ve iki katlı ahşap kahve işletmesine sıçramadan söndürüldü. Yangında işletmeye ait çok sayına nargile tamamen yandı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış noktası ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler yangının büyük ihtimalle eski olan elektrik aksamından çıktığını tahmin ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.