Bodrum Gündem

İstanbul’daki Muğlalıların Derneği MİTSO’da

İstanbul’daki Muğlalıların Derneği MİTSO’da
14.07.2022
0
A+
A-

İstanbul’da yaşayan Muğlalılar tarafından kurulan Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği yöneticileri Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek derneklerinin çalışmalarını anlattılar.

Bodrum Gündem Haber

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertürk,Başkan Yardımcısı Nimet Velioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Şener ve Seçil Günay Avcı ile derneğin önceki Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırbaş; amaçlarının Muğla ilini tarihiyle, doğal ve kültürel zenginlikleriyle tanıtmak, Muğla’nın ilçeleri arasında yakınlaşmayı sağlamak olduğunu ifade ettiler. Dernek olarak Muğlalı öğrencileri burs desteği sağladıklarını da anlatan dernek yöneticiler ziyaret sırasında Reşit Özer’e üç kitap armağan ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek başkanı Mustafa Ertürk’e üzerinde Euromos antik kentinin bir fotoğrafı olan bir anı tabağı armağan etti.Özer, dernek yöneticilerine MİTSO’nun tanıtımı için yaptıkları çalışmaları da anlatarak “Milas ürünlerini tanıtmak için fuarlara katılıyoruz. En son İstanbul’daki fuarda Milas’ın zeytinyağını ve zeytinini tanıttık. Fuarlar, ürünlerimizin tanıtımında etkili oluyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.