Bodrum Gündem

15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin dönüm noktalarından birisi olmuştur

15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin dönüm noktalarından birisi olmuştur
15.07.2022
0
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir,  Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Milletimiz tarih boyunca birçok badireler atlatmış, çok çetin mücadelelerde bulunmuştur. Milletimiz, her daim yaşadığı toprakları namus bilmiş ve bu uğurda canını vermekten de asla çekinmemiştir.” dedi.

15 Temmuz 2016 tarihinin milletin dönüm noktalarından biri olduğuna dikkati çeken Demir, “15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin dönüm noktalarından birisi olmuştur. O gece hainler tarafından; vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin bağımsızlığına, demokrasimize ve aydınlık geleceğimize yönelik kalleşçe bir darbe teşebbüsünde bulunulmuştur.

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin bu hain kalkışması karşısında aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına da olsa vatanını ve milletini savunmuştur. Sayın cumhurbaşkanımızın dirayeti ve milletimizin cumhurbaşkanımıza, devletine olan bağlılığı sayesinde, ülkesine bağlı kolluk güçlerimizin desteğiyle bu karanlık güçler kısa sürede ülkemizin başından defedilmiştir. O gece, hepinizin bildiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız ilimizdeydi ve bu alçaklar suikast hazırlığı içindeydi. Muğla’mızda Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker isimli iki polisimiz şehit oldu.” ifadelerini kullandı.

Demir, aynı ruhla yine milletin meydanlarda olacağını ifade ederek; “15 Temmuz gecesi silahlı darbe girişimini bozguna uğratan yüce milletimiz, darbe teşebbüsünün ardından günlerce meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline kastedenlere karşı kararlılığını ortaya koymuş, birliğine, beraberliğine ve demokrasisine sahip çıkmıştır. İşte bugün de aynı ruhla bu meydanlardayız.

Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” diye konuştu.

Demir mesajını; “Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü vesilesiyle, siz aziz hemşehrilerimi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.