Bodrum Gündem

Oh Ne Ala Memleket !!!

Oh Ne Ala Memleket !!!

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanlığı’na bağlı Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren, Muğla ve Bodrum yerel siyasetinin önde gelen isimlerinden Mehmet Tosun Cennet Koyda bulunan 700 dönümlük Hazine arazisin mahkeme kararına rağmen Cengiz İnşaat’a verilmesine “Oh Ne Ala Memleket” diyerek tepkisini dile getirdi.  

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Muğla ve Bodrum yerel siyasetinin önde gelen isimlerinden Mehmet Tosun ( @mehmettosun48 ) hesabından 700 dönümlük Hazine arazisin mahkeme kararına rağmen Cengiz İnşaat’a verilmesine isyan etti. “Oh ne Ala Memleket” diyerek tepkisini dile getiren Tosun’un mesajının ilk bölümünde “Oh ne ala memleket! Bodrum’un incisi #CennetKoyu ‘nda 700 dönümlük Hazine arazisi keşfet; kimselere sormadan özelleştirme kapsamına al; adrese teslim Cengiz İnşaat’a sat; her türlü imarını Ankara’dan çöz; hatta ruhsatını da oradan ver! Mahkeme kararlarını tanıma!” ifadelerini kullandı.

Devletin görevi Cennet Koyu korumaktır…

Tosun ardından sırası ile Cennet Koyun Cengiz İnşaat’a peşkeş çekilmesine tepkisini şu şekilde sürdürdü; “Yereldeki Belediyeyi ve Bodrum halkını saf dışı bırak! Sonra da adına Bodrum’da yatırım de gitsin! Kime göre? Neye göre? Devletin görevi #CennetKoyu gibi tabiat varlıklarını satıp yapılaşmaya açmak değil; bizzat bu güzellikleri koruyup gelecek kuşaklara miras bırakmaktır…”

Bir gün satacak yer kalmayacak…

Mehmet Tosun son mesajında ise şu ifadeler yer aldı; “Hazine arazilerini yerel halka sormadan, adrese teslim satıp bütçeye kolay yoldan gelir elde etme alışkanlığından ne zaman vazgeçeceğiz? Bir gün satacak yer kalmayacak, deniz bitecek ve kara görünecek! O zaman ne yapacağız? #CennetKoyu …”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.