Bodrum Gündem

35 metrelik baz istasyonu direğine çıkarak intihar etmek istedi

BODRUM’DA KORKU DOLU DAKİKALAR

Bodrum’da eşiyle sorunlar yaşayan Barış B. Gümbet Kavşağı Karaburgaz Mezarlığındaki baz istasyonunun tepesine çıktı. Uzun süre Barış B.’yi ikna ederek aşağıya indirmeye çalışan ekiplerin çabası 2 saatin sonunda sonuç verdi. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da yaşamını sürdüren Barış B. isimli yurttaş, eşi ile sorun yaşadığı için yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki baz istasyonunun direğine çıkarak intihar etmek istedi. Yurttaşların ihbarı üzerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler, saatlerce 35 metrelik direğin tepesine çıkan vatandaşı aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı.

Eşi de olay geldi ve megafonla inmesi için ikna etmeye çalıştı…

Barış B. ekiplere “Eşim buraya gelsin” şeklinde talepte bulununca Barış B.’nin eşi Songül B.’yi olay yerine getirildi. Songül B. polis aracının megafonuyla Barış B.’yi direkten inmesi için ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Barış B. 35 metrelik direğin tepesinden aşağı inmedi.

Yurttaşlar olayı film izler gibi izledi…

Çok sayıda yurttaş, olan biteni merakla izledi. Bu arada itfaiye ekipleri, baz istasyonunun dibindeki ağacı kesip orada hava yastığı açtı. Daha sonra itfaiye ekibi, merdiven yardımıyla biraz daha aşağı inen şahsın yanına ulaşmaya çalıştı. Bir itfaiye eri, Barış B.’nin bulunduğu yere çıkıp aşağı indirmeye çalıştı. Zaman zaman merdivenin dışına çıkan Barış B., korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

İfadesi alınmak üzere karakola götürüldü…

Saatlerce direk üzerinden aşağıya inip, tekrar yukarıya çıkan Barış B.’yi ikna etmek için büyük çaba harcayan ekipler sonunda şahsı ikna ederek güvenli bir şekilde aşağıya indirdi. Barış B. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.