Bodrum Gündem

Aslı Sinman’dan Tango sergisi Artemisia sergi salonunda

Ressam Aslı Sinman’ın Disiplinlerarası ve Etkileşimli Tango Sergisi – “POEMA” kapılarını sanatseverlere açtı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dinamik ve zamanla uyum içinde olan modern kadın kimliğiyle resmi, edebiyatı, müziği, fotoğrafçılığı, sinemayı, kısaca birden fazla sanat tekniğine hakim olan Aslı Sinman  20 Temmuz’da “farklı bir açılış temasıyla” Bodrum Belediyesi Artemisia Sergi Salonunda Milonga eşliğinde Tango konulu resim sergisini açtı.

Mekanın dokusuyla ve konumuyla da beslenen Aslı, resimleriyle birlikte izleyip etkilendiği milongaları, dinlediği parçaları, sergi esnasında izleyicilerle birlikte müzik ve dans eşliğinde hep birlikte yeniden deneyimlemek istediği bir sergi kurgulamış. Atölyesinin bir parçasını, beslendiklerini yani ilham boyutunu sergisine taşımak isteyen Aslı Sinman’ın tablolarındaki dans edenler Bodrum Tango camiasının katılımıyla dans edenlere dönüşmüş.

Aslı Sinman sergi akışını şu cümlelerle özetledi; “Sanatın bir başka ifadesi olan dostluk, sohbet, fikir üretme, paylaşım ve çoğalmanın bir araya getirdiği güzel bir akşam oldu. Yakın ruhlar buluşması tadında deniz kenarında Bodrum Belediyesi Artemisa Sergi Salonu ev sahipliğinde, Cenevre kökenli Bodrum’daki Tango Hocam Şükrü Bekdik bize harika bir tango parçaları akışı ile DJ’lik yaparken, biz hem dans ettik hem sanatı çoğalttık. “

Aslı Sinman’dan disiplinler arası ve etkileşimli tango sergisi 30 Temmuz Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.