Bodrum Gündem

Milas’dan bir Yıldırım geçti

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Milas’da moral buldu…

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Milas’tan geçti.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in davetlisi olarak AK Parti Milas İlçe binasının açılışı için gelen Yıldırım, Atapark Meydanı’nda yaptığı konuşmada “Her seçimden milletimizin desteğiyle alnımızın akıyla çıktık” dedi.

Binanın açılışını yapan Yıldırım’ın konuşma yapacağı yer tartışmaya neden oldu. Yıldırım’ın 40 dereceyi aşan sıcaklık nedeniyle, ilçe binası önünde konuşma yapmasının istenmesi üzerine devreye giren AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Binali Yıldırım’ın Milas Kent meydanında konuşmasını sağladı.

Kent meydanına kurulan platformda konuşan Binali Yıldırım, Muğla’ya son 20 yılda sadece ulaştırma alanında yapılan yatırımların tutarının 12,5 milyar lira olduğunu iddia etti ve AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in Güllük Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde bir anısını anlattı: “Yavuz Bey Belediye Başkanı olduğu dönemde beni beldesine davet etmişti. Gidip baktığımızda beldenin girişi tamamen toz bulutuydu. Bugün yaptığı gibi, o gün de çok kalabalık bir organizasyon yapmıştı ve orada da vatandaşlarımızı dinlemiştik. Orayı görünce ‘meseleyi anladım.’ dedim.

Limanı şehrin dışına aldık. Şimdi orada çalışıyor çok güzel de ihracat yapılıyor. Bizim işimiz laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyarak bu günlere gelen iktidarız.

Birden fazla havalimanı olan nadir şehirlerimizden birisi de Muğla’dır. Hem Milas, hem de Dalaman Havalimanının ikisini de yeniledik ve kapasitelerini artırdık.

Bu havalimanları bugün turizme en güzel şekilde hizmet ediyor.”

Demir, oy istedi 

Muğla Milletvekili Yavuz Demir de konuşmasında, “Milasım, Binali Yıldırım’ı bağrına bastı” diyerek toplanan kalabalıktan oy istedi.

Demir, kalabalığa, “AK Parti’yi birinci parti yapmaya söz veriyor musunuz?” diye sordu.

Kalabalıktan “Söz veriyoruz” cevabını alan Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu başarılı organizasyonda emeği geçen Milas ilçe başkanım ve teşkilatımıza, AK Parti il başkanım ve teşkilatımıza, MHP il Başkanımız ve teşkilatına, MHP İlçe Başkanımız ve teşkilatına, belediye başkanlarımıza, ilçelerimizden gelen ilçe başkanlarımıza, çok kıymetli muhtarlarımıza, oda başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, sendika temsilcilerimize, iş insanlarımıza, basın mensuplarımıza, ve elbette alanı hıncahınç dolduran çok kıymetli Milaslı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Beni evimde gururlandırdınız.”

Konuşması sık sık “Muğla’nın abisi Yavuz Demir” sloganlarıyla kesilen Yavuz Demir, “Beni evimde gururlandırdınız.” diye cevap verdi

Konuşmaların ardından Milas İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

Yıldırım ve beraberindekiler Ören Yat İmalat ve Çekek Yeri’nde yapılan incelemenin ardından ilçeden ayrıldı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.