Bodrum Gündem

Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri, dördüncü sezonu başladı

Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri, dördüncü sezonu başladı

Bu sene dördüncü kez gerçekleştirilen Bodrum Kaleiçi etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında Bodrum Kalesi 30 Temmuz’da Beatrice Valente Jazz Trio’yu ve 5 Ağustos’ta ise İspanyol Aida Gomez Dans Topluluğu’nu konuk edecek. 

Bodrum Gündem Haber

Etkinlikler kapsamında 30 Temmuz Cumartesi akşamı Beatrice Valente Jazz Trio sahnede olacak. İtalyan kontrbasçı, basçı ve vokal Beatrice Valente, İtalyan caz piyanisti Ergio Valente ve perküsyon sanatçısı Rocco Sagaria’dan oluşan “Beatrice Valente Jazz Trio”, efsaneleşmiş klasik caz eserlerinin yanı sıra Akdeniz ve Avrupa cazının seçkin örneklerine uzanan keyifli bir performans sergileyecek.

Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri’nin son günü olan 5 Ağustos Cuma akşamı, İspanya’da defalarca yılın dansçısı ödülüne layık görülen Aida Gomez Dans Topluluğu Bodrum’a İspanya ruhunu getirecek. Flamenko dansının en büyük isimlerinden olan Aida Gomez Dans Topluluğu, çingene kızı Carmen’i kendi yorumlarıyla sahneye taşıyacak. Bızet’in unutulmaz Carmen müzikleri bu gösteri için Jose Antonio Rodriguez tarafından özel olarak bestelendi.

Aida Gomez Dans Topluluğu, 6 Ağustos tarihinde ise 19. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.