Bodrum Gündem

Utanmadan gerçeği yansıtmayan ithamlarda bulunuyorlar

Utanmadan gerçeği yansıtmayan ithamlarda bulunuyorlar
25.07.2022
0
A+
A-

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki 4 kilometrelik yolun 2 yıldır yapılmadığına ilişkin iddialarda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol’a yanıt veren CHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, “AKP’nin, halkı düşürdüğü sefalet durumunu dert edinmesini gerekirken utanmadan CHP yönetimlerine ve belediyelerine gerçeği yansıtmayan ithamlarda bulunuyorlar.” dedi.
Vatandaş Yoksullukla Sınanmaktadır
AKP’li yöneticilerin, utanmadan halkın yanında olmaya çalışan tek dertleri hizmet olan CHP yönetimine ve belediyelerine gerçeği yansıtmayan ifadeler ile yüklenme yarışına girdiklerini belirten Gülhan, “AKP’nin yürüttüğü basiretsiz politikalar gün geçtikçe halkımıza daha ağır bedeller ödetmekte ve vatandaşlarımız adeta yoksullukla sınanmaktadır. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhranın çözümü adına hiçbir politika yürütmeyen iktidar, ülkemizi ucu görünmeyen bir karanlığa doğru sürüklemektedir. Büyükşehir Belediyesi’nin Kavaklıdere’de hayata geçirdiği birçok yatırımın görmezden gelerek gerçeği yansıtmayan ifadelerine devam ediyorlar. Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere İlçe Belediye Başkanı Mehmet Demir ve AKP Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen Kavaklıdere’nin ana caddesi olan Turgut Özal Bulvarı’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde olan yolda incelemelerde bulunarak bir takım iddialarda bulunmuşlardır. AKP’nin uslanmaz Milletvekili Gökcan, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri görmediği gibi gerçeği yansıtmayan ithamlarına da devam ediyor.   Bilindiği üzere Muğla Büyükşehir Belediyemiz KDV dahil 15 milyon 458 bin TL maliyet ile Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu Caddesi, Mustafa Yılmaz Caddesi ve Sazak Caddeleri üzerinde Plentmiks Temel Tabakası, BSK Kaplama, Parke Kaplama, Yağmursuyu Altyapı Hattı, Sanat Yapıları ve Otokorkuluk yapılması işine başlamıştır. İş kapsamında ise tamamlanan birçok imalat vardır. Bunlar arasında 355 metre uzunluğunda yağmursuyu ana hattı, 500 metre uzunluğunda taş istinat duvarı, 1200 metre uzunluğunda Bitümlü Temel Tabakasının serimi, 360 metre uzunluğunda yağmursuyu ana hattı ve 900 metre uzunluğunda otokorkuluk çalışması yer almaktadır” şeklinde konuştu.
Büyükşehir İlçemizde Dev Altyapı Hizmeti Sağlamıştır…
Merkezi hükümetin ekonomik politikaları karşısında ülkede ekonomik sorunların hızla büyümesiyle, yüklenici firma ve müteahhitlerin iş yapamadığını ya da başladıkları işleri yarım bırakmak durumunda kaldıklarını kaydeden Gülhan şunları söyledi: “Kavaklıdere Belediyesi’nin birtakım işlerinde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçemizde devam eden yatırımı sırasında ekonomik durum nedeniyle yüklenici firma işi bırakmış ve bunun üzerine sözleşmesi fesih edilmiştir. Yani AKP’li milletvekili, belediye başkanı ve ilçe başkanının ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Ki aynı şahıslar ilçemizdeki yolların AKP’li Belediye olduğu için yapılmadığını da iddia etmişlerdir. Bilindiği üzere Muğla Büyükşehir Belediyemiz Kavaklıdere ilçemizde daha önce örneği görülmemiş bir şekilde dev altyapı hizmeti sağlamıştır. Proje kapsamında ilçemize 11 bin metre kanalizasyon hattı, 4 bin 600 metre içme suyu hattı ve 4 bin 800 metre de parsel bağlantısı işlerini tamamlayarak altyapı sıkıntısını ortadan kaldırmıştır…
Ayrıca AKP’nin milletvekili sayın Gökcan Büyükşehir Belediyesi’nin parası yoksa yolu merkezi hükümet olarak biz yapalım diyerek yine komik bir espri yapmıştır. Sanırım AKP’li Gökcan’ın Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurumun Muğla Büyükşehir Belediyesi olduğundan haberi yoktur.  Gökcan’ın parası olmadığını iddia ettiği Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu yana yatırım ve projeleri ile Muğla’nın çehresini değiştirmiştir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.