Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Açılıyor

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Açılıyor
27.07.2022
0
A+
A-

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılında Zonguldak Kampüsü’nü hizmete açmaya hazırlanıyor.

 Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Zonguldak Kampüsü ile eğitim zincirine yeni bir halka daha ekliyor. Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanan Zonguldak Kampüsü’nün açılışı öncesinde bir basın toplantısıyla okulu tanıttı. Toplantıya, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı, Kampüs Müdürü İrem Papila, Okul Müdürü Arda Elbir’in yanı sıra kurucu ortaklar Durmuş Alaca, Muhammet Ali Gülay, Ali Haydar Sungur, Özcan Gedikli de katıldı.

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü, bu yıl anaokulu, ilkokul, ortaokul kademelerinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılında ise Anadolu lisesi ve fen lisesi kademelerinde öğrenci kabul edecek. 46 derslik ve 1080 öğrenci kontenjanına sahip okulda STEM laboratuvarı, fen/fizik laboratuvarı, biyoloji laboratuvarı, teknoloji ve tasarım laboratuvarı, görsel sanatlar atölyesi, dans salonu, müzik dersliği ve müzik atölyesi (derslik haricinde), cep sinema bulunuyor. Açık hava derslikleri ve açık hava amfi tiyatroda öğrencilerin hizmetine sunuluyor. 7.524 metrekare kampüs alanı içerisinde 8.119 metrekare toplam kapalı alana sahip Kampüs’te kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra tenis kortu, çim saha, basket ve voleybol sahası da bulunuyor.

Eğitim her koşulda hiç durmadan ilerlenmesi gereken alanlardan biridir…

Toplantıda konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, “Zonguldak ilimizdeki ikinci kampüsümüz, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı itibarıyla eğitime başlayacak. 2017 yılında Ereğli’de ilk kampüsümüzü açtığımızdan bu yana Zonguldak halkının çocuklarının eğitimi için okullarımıza gösterdikleri güvene ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tüm dünyanın yaşayışını, ticari faaliyetleri ve çalışma biçimlerini derinden etkileyen bir dönem yaşıyoruz. Böyle bir dönemde yatırım yapmak bir yana, mevcut durumu korumak için dahi büyük fedakârlıklar gerekiyor. Ancak Türkiye’nin ve dünyanın son 55 yılına bire bir tanıklık etmiş bir kurum olarak öğrendiğimiz bir şey var: Eğitim her koşulda hiç durmadan ilerlenmesi gereken alanlardan biridir. Biz de bu inançla, koşullarımız ne olursa olsun yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gerek dijital eğitim yatırımlarımızla gerekse yeni kampüslerimizle Türkiye’nin eğitimine değer katmak için çalışıyoruz. Koşullar ne olursa olsun her daim eğitim içeriğimizin kalitesi ve teknoloji altyapımızla öğrencilerimizin yanındayız. Zonguldak Kampüsümüz, ülkemize, çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Zonguldak Kampüsü’nde eğitim 22 Ağustos‘ta başlayacak

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı ise şunları söyledi: “Zonguldak’ın yaşam standartlarının gelişimine önemli katkı sağlayacağına inandığım bu büyük kurumun kuruluşunda emeği geçen tüm kurucu ortaklarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar geçen süreçte büyük bir özveriyle çalışan yönetim kadromuza, kıymetli öğretmenlerimiz ve yardımcı kadrolarda çalışan arkadaşlarımıza kısacası tüm ekibimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyorum. Her aşamasının titizlikle tasarlandığı bu vizyoner eğitim sisteminin uygulanması için gerekli ortam ve desteği sağlamak bizim işimiz. Bundan sonra tek hedefimiz de bunun için gerekli destekleri vermek. Kampüsümüzde eğitim tüm Türkiye’deki kampüslerle beraber 22 Ağustos‘ta başlayacak. 22 Ağustos’u büyük bir heyecanla bekliyoruz. Kıymetli öğrencilerimize kıymetli öğretmenlerimizi buluşturacağımız o gün için canla başla çalışıyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.