Bodrum Gündem

Kültür ve sanat festivali tamamlandı

Kültür ve sanat festivali tamamlandı
01.08.2022
0
A+
A-

Milas Belediyesi ve Keramos Gençlik ve Spor Derneği iş birliği ile gerçekleşen Milas Kültür ve Sanat Festivali 28-30 Temmuz arasında gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerle tamamlandı.

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediyesi ve Keramos Gençlik ve Spor Derneği iş birliği ile organize edilen Kültür ve Sanat Festivali Milas’a renk kattı. 7 farklı Avrupa ülkesinden toplam 10 grubun katıldığı uluslararası organizasyona Milaslı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7 farklı Avrupa ülkesinin yanı sıra Aydın, Ankara ve Muğla’dan da ekiplerin katıldığı etkinliklerde gruplar, kendi ülkelerinin danslarını sergilediler.

Milaslılardan Yoğun İlgi…

Milas’ta 7’den 70’e herkesin beğeniyle takip ettiği etkinlikler ilk olarak 28 Temmuz’da Ören’de gerçekleştirildi. Örenli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, gruplar birçok gösteri gerçekleştirdi. Festivalin ikinci gününde etkinlikler Milas Amfi Tiyatro’da ve Ören’de eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Amfi Tiyatro’da Avrupa’dan gelen gruplar gösterilerini sergilerken, Ören’de de gönüllülerden oluşan koro tarafından şarkılarla vatandaşlar doyasıya eğlendi. Festivalin kapanış programı 30 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen kapanış programı ile sonlandı.

Harika Bir Festivali Tamamladık…

Gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ın kültür ve sanat kenti olduğunu belirtti. Başkan Tokat, “Belediyemiz ve Keramos Gençlik ve Spor Derneği iş birliği ile gerçekleşen Milas Kültür ve Sanat Festivalimiz 3 gün boyunca süren birbirinden farklı etkinliklerle birlikte tamamlandı. Hemşehrilerimiz gerçekleştirilen etkinliklere yoğun katılım gösterdi ve bu görkemli eğlenceyi doyasıya yaşadı. Bu ve buna benzer etkinlikleri gerçekleştirmeye, Milas’ı kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceğiz. Festivali yurt dışından katılan tüm misafirlerimize, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.