Bodrum Gündem

Atasun Optik’e TEGEP’ten Gümüş Ödül  

Atasun Optik’e TEGEP’ten Gümüş Ödül  
02.08.2022
0
A+
A-

Atasun Optik, “Gözlem Programı” projesi ile Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği (TEGEP)’nin düzenlediği TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri yarışmasında “İşe Başlangıç ve Oryantasyon” kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Bodrum Gündem Haber

Yeni işe başlayan kişilerin mülakat aşamasından itibaren kurumun kültür elçisi olmasını, kurumu ve işi öğrenmeyle ilgili sürecini kolaylaştırmayı hedefleyen “Gözlem Programı” ile Atasun Optik, işe yeni başlayan çalışanlara üç aşamadan oluşan bir süreç sunuyor. İşe başlamadan önce, ilk iş günü ve işe başladıktan sonraki süreci kapsayan bu oryantasyon programı, kişiye ve başlayacağı göreve özel olarak hazırlanıyor.  İlk gün İnsan ve Kültür İş Ortağının karşılaması ile başlayan oryantasyon süreci, iş birliği içerisinde çalışacağı kişilerle önceden planlanmış görüşmelerle devam ediyor. Adaptasyonunu kolaylaştıracak kişiye özel görüşme takvimi, organizasyon tanıtım videosu, ofis haritası, kısaltmalar sözlüğü ve “Hoş Geldin Kiti” gibi kurumsal materyaller ve çalışana özel hazırlanan içerikler paylaşılıyor.

Çalışan deneyimi odaklı bir anlayışla hareket eden Atasun Optik’te işe başlayacak olan kişi, süreçler hakkında bilgi sahibi olması ve ihtiyaç duyduğu her an destek alabilmesi için buddy’si ve İnsan ve Kültür İş Ortağı ile birlikte çalışıyor. Bunun yanı sıra çalışanın ürünleri, müşteriyi ve sahayı anlaması adına mağaza ziyaretleri gerçekleştiriliyor.  Kişisel ve kariyer gelişimine katkı sağlayacak 1800’den fazla içeriğe sahip kurumsal eğitim platformuna erişimi sağlanarak, mesleki mentorluk, tersine mentorluk ve koçluk programlarına katılımı destekleniyor. Çalışan mutluluğunu en önemli öncelikleri arasında bulunduran Atasun Optik hem kurumu hem de işi öğrenmeyle ilgili süreçleri kolaylaştıran “Gözlem Programı” sayesinde çalışan mutluluğunu ve bağlılığını bir adım öteye taşıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.