Bodrum Gündem

Yanlış politikalarını din ile kapatmaya çalışıyorlar

Yanlış politikalarını din ile kapatmaya çalışıyorlar
02.08.2022
0
A+
A-

DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar, kendi yaşam şartlarından yola çıkarak anlattığı sağlık kuruluşlarında yaşanan yanlış politikaları anlatarak hükümeti eleştirdi. 

Bodrum Gündem Haber

Vatandaşın işini rahatlatması ve çözmesi gereken devlet kurumlarının aksini yaparak halkı mağdur ettiğini belirten Başkan Aşkar, “İlaçlar pahalı. Vatandaşın alım gücü yetmiyor. Hükümet Yanlış politikalarını din ile kapatmaya çalışıyor. Yazıklar olsun” diyerek hükümete yüklendi.

Ekonomist, İş İnsanı, gazeteci ve aynı zamanda DSP Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar Engelli çocuğunun sağlık giderlerini karşılarken yaşadığı olayları aktarırken Türkiye’deki sağlık politikalarında izlenen yanlışlara değindi. Hayat pahalılığının vatandaşın belini büktüğünü belirten Başkan Aşkar, “Çocuklarım rahatsız. Raporlu ilaçları için 800 TL para ödedim. Bir şekilde ben bu ilaçları alıyorum, alamayanlar ne olacak? Hastanelerde doktor yok! Acil servislerde ki doktorlar perişan! Her şeye zam. Paran varsa yaşa yoksa öl!.. Sözde devlet desteği var. Engelli çocuğuma bağlanan 600 TL bile kesildi. Geçenlerde hastanede 14 yaşında epilepsi olan bir kız çocuğu yoğun bakıma alınamadan öldü. Yetersiz ve geç müdahale olduğu söyleniyor. Bir gazeteci arkadaşımız yanlış uygulamalardan dolayı bayramdan bu yana hala hastanede yatıyor ve yaşam mücadelesi veriyor. Bir yandan yanlış sağlık politikaları, bir yandan haksızlıkları örtecek dini fetvalar. Bir din kalmıştı politika ve zamlara karıştırılmayan sonunda oda oldu. Tek diyeceğim Vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum! İlahi adalet tecelli edecek ve kötüler yaptıklarının hesabını verecek. Yazıklar olsun!” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.