Bodrum Gündem

Dibeklihan’da Ekonomist, Yazar Meriç Köyatası İle Söyleşi 4 Ağustos’ta

Dibeklihan’da Ekonomist, Yazar Meriç Köyatası İle Söyleşi 4 Ağustos’ta

04 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 21:00’da Dibeklihan Orhan Kemal Meydanı’nda Gazeteci Fatih Bozoğlu ile Ekonomist, Yazar Meriç Köyatası bir söyleşi gerçekleştirecek.

Bodrum Gündem Haber

Gazeteci Fatih Bozoğlu ile Dibeklihan Söyleşilerinde bu sefer Meriç Köyatası yer alıyor.

Söyleşide; yarım kalmış devrimin öksüz çocuğunun gözünden ekonominin dünü, bugünü, yarını ve mavi yolculuk üzerine notlar konuşulacak.

Meriç Köyatası; 1957 İzmir doğumlu. 1980 Hacettepe üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Yeni Asır, Hürriyet, Star TV, Habertürk TV, Akşam ve Milliyet gazetelerinde, muhabir, ekonomi servisi müdürlüğü, köşe yazarı, tv programcısı ve yönetici olarak çalıştı. İktisat tarihi ve bugünkü Türkiye ekonomisini analiz eden Ne Olacak Bu Memleketin Hali ve amatör denizciliğe başlayacaklar için Denizde Yaşamak adlı kitapları yazdı. 30 yılı aşkın süredir yelkenci. Katıldığı kurslar ve sınavlar sonucu Uluslararası Gemi Adamı Cüzdanı Profesyonel Yat Kaptanı yeterliliğine sahip. Şirketlere ekonomi danışmanlığı, özel mavi yoluculuk ve eğitim ve özel ekiplere gurme temalı mavi yolculuk kaptanlığı ve mavi tur danışmanlığı yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.