Bodrum Gündem

Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağlarından Uzunyuva Metro’da

Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağlarından Uzunyuva Metro’da
03.08.2022
0
A+
A-

Türkiye’nin AB coğrafi işaretli ilk ve tek zeytinyağı olan Milas zeytinyağı markalarından Uzunyuva Zeytinyağı METRO zincir marketlerine girmeyi başardı.

Bodrum Gündem Haber

Yapılan anlaşma gereği Uzunyuva markalı Milas zeytinyağı, 500 ml.lik özel cam şişeler içinde, yalnızca METRO mağazalarında satışa sunulacak.

AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağı standartlarına uygun olduğunu kanıtlayarak coğrafi işaret belgesi alan Milas’ın zeytinyağı markalarından Uzunyuva, Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden METRO mağazalarına girmeyi başardı. Bundan böyle erken hasat, naturel sızma zeytinyağı özelliklerini taşıyan Uzunyuva markalı zeytinyağları, 500 ml.’lik özel cam şişeler içinde METRO’nun raflarında satışa sunulacak.

Uzun süredir devam eden görüşmeler sürecinde METRO yöneticilerinin ve uzmanlarının Uzunyuva zeytinyağı sıkım ve paketleme tesislerinde çok titiz bir inceleme yaptıklarını belirten Uzunyuva markalı zeytinyağı üreticisi İnşaat Mühendisi Uğur Özen, “İnceleme sürecinden başarıyla geçtik. Böylece zeytinyağımız METRO’nun Türkiye genelindeki tüm mağazalarının raflarında satışa sunulacak” diye konuştu. Uzunyuva zeytinyağının METRO mağazalarının raflarında yer almasında en önemli etkenin Milas zeytinyağının AB coğrafi işareti olduğunu belirten Uğur Özen, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e teşekkür etti. Uzunyuva zeytinyağının METRO’nun raflarına girme sürecini anlatan Uğur Özen “Milas zeytinyağının AB coğrafi işareti, biz zeytinyağı üreticilerinin ellerini çok güçlendiriyor. Milas zeytinyağına AB coğrafi işareti alarak bize bu gücü ve tanıtım imkanını sağladığınız için size ve MİTSO’ya çok teşekkür ederim” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Uzunyuva zeytinyağının METRO mağazalarının raflarına girmeyi başarmış olması nedeniyle üreticisi Uğur Özen’i kutladı. Özer, “Sizler ürünlerinizin böylesine büyük mağazaların, zincir marketlerin raflarına girmesini başardıkça Milas zeytinyağının önü daha da açılacaktır. Böylece Milas zeytinyağı değerine değer katacaktır. Biz de MİTSO olarak bu başarınız için sizi kutlarız ve başarılar dileriz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.