Bodrum Gündem

Dünyanın En Kötü İnsanı 9 Ağustos’ta Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde

Dünyanın En Kötü İnsanı 9 Ağustos’ta Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde 9 Ağustos 2022 Salı akşamı saat 21:00’da Orhan Kemal Meydanı’nda açık hava film gösterimi yer alacak.

Bodrum Gündem Haber

Festival filmi olan “Dünyanın En Kötü İnsanı”, Dibeklihan – Cinemarine Sinemaları iş birliğinde gerçekleşecektir. Yönetmenliğini Joachim Trier’in yaptığı film, son zamanların en romantik filmlerinden biri sayılıyor. Film Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Dünyanın En Kötü İnsanı;
Julie adında genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Yakında 30 yaşında olacak olan Julie’nin aşk hayatı pek yolunda değildir. 45 yaşındaki çizgi roman yazarı Aksel ile birlikte yaşayan Julie, onun hayatını yaşadığını hisseder. Ailesinin beklentileri ve Aksel’in çocuk arzusunun yükünü taşıyamayan Julie, sürekli değişen hayallerinin peşinden koşmaya devam eder. Onun hayatı, genç ve yakışıklı Eivind ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.”

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü tarafından yapılan açıklamada “150 kişi ile sınırlı oturma düzeninde gerçekleşecek etkinliğimize tüm film severleri bekliyoruz… Detaylı bilgi için Dibeklihan 0532 527 7649” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.