Bodrum Gündem

Türkiye Şampiyonu Hokeycilere Antrenör Serkan Şen’den Mangal Ziyafeti

Türkiye Şampiyonu Hokeycilere Antrenör Serkan Şen’den Mangal Ziyafeti
09.08.2022
0
A+
A-

15 gün içinde U14 Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Liginde Türkiye Hokey Şampiyonu olan Muğla Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Kız Hokey takımına bir kutlama da kulübün başkanı ve antrenörü Serkan Şen’den geldi.

Bodrum Gündem Haber

Kutlama etkinliğine kulübün A Milli Takım Sporcuları Ömer Karakuş, Aleyna Başbuğ Sude Nur Kurt Milli Sporcular Ahmetcan Kırdal, Sıla Aleyna Çelebi, Nilay Nur Öztürk ve Türkiye Şampiyonu olan takımın sporcuları ve antrenörler Muharrem Hasdemir ve Bora Balıkçı katıldı.

Tüm sporculara kışla parkında mangal ziyafeti çeken Antrenör Serkan Şen, sporculara tek tek köfteleri kendisi ikram etti. Bu sezon takımın günde 4 saat haftanın 7 günü çalışarak Türkiye Şampiyonu olduklarını belirten Antrenör Serkan Şen “sahamız yok salonumuz müsabaka standartlarında değil ona rağmen biz bu açığı kapatmak için sporcularımla birlikte çok çalıştık ve Türkiye Şampiyonu olduk ipin ucundan tuttuk Avrupa Şampiyonu olana kadar bu ipin ucunu bırakmayacağız Hokey sahamızın yapılmasını istiyoruz tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.