Bodrum Gündem

Mersin ve Muğla’nın efsane başkanları iktidar için yola çıktı

Mersin ve Muğla’nın efsane başkanları iktidar için yola çıktı
12.08.2022
0
A+
A-

İYİ Parti’nin Muğla, Aydın ve Denizli ilçelerini kapsayan; Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Burhanettin Kocamaz, Behçet Saatçı ve Mete Koca’nın görüşlerini aktardığı; Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’la birlikte, yaklaşık 150 katılımcıyı dinlediği toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü.
 Türk Siyasetinde Yeni Bir Tanımlama “Keyfokrasi”
Önceki gün (10 Ağustos 2022) Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleşen toplantı öncesi söz alan Yerel Yönetimler Başkanı Prof Dr.Metin Ergun konuşmasında; Türk Siyasi Literatürüne yeni bir tanımlama olarak, “Keyfokrasi” kelimesini ekleyip; “Mevcut sistem keyfi bir tek adam rejimi olarak tasarlanmış ve o haliyle de uygulanmaya başlanmıştır. Siyaset literatüründe bir karşılığı olmayan, ülkemizdeki bu sisteme bir ad vermek gerekirse belki “Keyfokrasi” denilebilir. Yani keyfe bağlı uygulamaların yapıldığı, tam bir kuralsızlık ve kurumsuzluk sistemidir.” dedi.
Belediyeciliğin Efsane Başkanları Muğla’da
İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarından iki eski dost; 1994 – 2014 yılları arası 4 dönem Tarsus belediye Başkanı ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz ile 1999 – 2019 yılları arası aralıksız tam 20 yıl Fethiye Belediye Başkanı olan Behçet Saatçı toplantı sonrası birlikte yaptıkları açıklamada; “Sadece Muğla ve Mersin değil, Türkiye hepimizin. Bizler bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde; insanlarımızın huzur ve mutluluğu için gayret gösteren yöneticiler olarak; burada bulunmaktan gerçekten mutlu olduk. Toplantı verimli ve başarılı geçti. İnşallah İyi günlere, iyiliklere az kaldı.
Bizlerin tecrübesi birikimi, genç arkadaşların heyecanıyla inşallah İYİ Partimizi iktidar yapacağız. Sayın genel başkanımızın önderliğinde liderliğinde onun performansının onda birini göstersek, inanın Türkiye de aşamayacağımız hiçbir engel yok. Millet de aç. İçeride inanmış bir kitle gördük. İnanmış insandan daha güçlü hiçbir silah yoktur! İnanıyoruz ki bu inanç azim, bu lidere güven ve itaat, İYİ Partiyi başarıya götürecektir. Sonuç itibarıyla Türkiye’de yol haritasının köşe taşlarından birisi olacak bir toplantı oldu.”
dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.