Bodrum Gündem

Hiç bir güç bizi üstlendiğimiz görevden vazgeçiremez

Hiç bir güç bizi üstlendiğimiz görevden vazgeçiremez

Muğla Barosu Bodrum İlçe Temsilcisi Av.Cavidan Karaöz Özyiğit, Gazeteci Fatih Bozoğlu’nun dün yaşadığı saldırıyla ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

Umurça Mahallesi Mümtaz Ataman Caddesi üzerinde Aydem tarafından yürütülen elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları, zamanlaması nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlar ve esnafın tepkilerine neden olurken, bölgede konuyla ilgili haber çalışması yapan Gazeteci Fatih Bozoğlu, bölgedeki görevlilerin sözlü ve fiziki saldırısına uğramış, kamerası kırılmıştı.

Muğla Barosu Bodrum İlçe Temsilcisi Av.Cavidan Karaöz Özyiğit her gün yeni bir şiddet haberi ile güne başladıklarını “Kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvanlara şiddet, avukatlara, sağlık çalışanlarına, doktorlara, gazetecilere, meslek örgütlerine şiddet, şiddet şiddet…” dedi.

Dün yine, mesleğini yapmaya çalıştığı, vatandaşın haber alma görevini yerine getirdiği esnada, Gazeteci Fatih Bozoğlu’na çirkin bir şekilde saldırıda bulunulduğunu ifade eden Av.Cavidan Karaöz Özyiğit açıklamasına şu şekilde devam etti; “Her geçen gün, yaşadıklarımız, şiddetin sokaklara taştığını, değerlerimizin de hedef haline geldiğini göstermektedir.

Bizler, her ne olursa olsun, sonuna kadar mücadelemize, Cumhuriyet değerlerinin savunucusu olarak, meslek örgütlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hiç bir güç bizi yıldıramaz. Bizi üstlendiğimiz görevden vazgeçiremez.”

Muğla Barosu Bodrum İlçe Temsilcisi Av.Cavidan Karaöz Özyiğit tarafından yapılan açıklama “Gazeteci Fatih Bozoğlu’na yapılan saldırıyı kınıyor, görevini en iyi şekilde yerine getiren gazeteci Fatih Bozoğlu ve onun nezdinde tüm gazetecilerimizin yanında olduğumuzu ve bu olayın sonuna kadar da takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.