Bodrum Gündem

Zeynep Göztepe’ye fahri hemşerilik belgesi verildi

Zeynep Göztepe’ye fahri hemşerilik belgesi verildi

Zeynep Göztepe’ye Kos Belediye Başkan Yardımcısı ve Turizm Komitesi Başkanı Sevi Vlachou tarafından fahri hemşerilik belgesi verildi.

Bodrum Gündem Haber

Yunanistan’ın Kos adasında düzenlenen törende; adanın Belediye Başkan Yardımcısı ve Turizm Komitesi Başkanı Sevi Vlachou tarafından Zeynep Göztepe’ye fahri hemşerilik belgesi verildi.

Zeynep Göztepe, 1992-2002 yılları arasında BODER ve 1995-2015 arasında TURSAB Bodrum’da aktif görev yaptığı dönemden buyana hem otelcilik hem acente alanında Bodrum-Kos arasındaki birçok resmi ve özel proje, gezi, kongrede yer aldı ve organizasyonunu üstlendi.

Kos Belediyesi tarafından Zeynep Göztepe’ye yıllardır süren ada sevgisi ve ada sakinleri ile geliştirdiği dostluk ve iş ilişkileri nedeni ile oybirliğiyle tarihi Kos adasına fahri vatandaşlık unvanı verildi.

Halkların dostluk ve barış bağlarını güçlendirmekle kalmayıp, ülkelerin arasındaki geleneksel dostluğu da geliştirecek her projede çalışmaya hazır olduğunu belirten Zeynep Göztepe’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “hemen her gün karşı kıyıda aynı gökyüzünü paylaşan komşumuzun bu jestlerini son derece anlamlı buluyor, bu sıcaklığın liderler tarafında da gelişerek sürmesini diliyorum.

Bu vesile ile Bodrum Belediyesi destekleri ile bu yaz 2.sini gerçekleştireceğimiz Bodrum Çağdaş Sanat Fuarının yapılacağı yer olan HERODOT Kültür Merkezi ‘ndeki resmi açılış törenine Yunanlı yöneticileri, sanatçıları ve  sanatsever dostlarımızı da davet ettik. 

Yaşadığımız coğrafyada; MÖ 484 de Halikarnassos da doğan ve  “tarihin babası” olarak anılan HERODOT’un gezip gördüğü yerleri insanlara anlatması sayesinde tarih bilimine çok büyük bir katkıda bulunduğu söylenir. En büyük eseri olan ve “Herodot Tarihi” ismine sahip olan kitabında dünyanın farklı bölümlerine yaptığı seyahatler yaşadıklarını anlatmıştır.

Bizler de Herodot’un izinden giderek gelecek nesillere yaşadığımız toprakları komşularımızı sanatı kültürü dostluğu bu şekilde ortak organizasyonlar ve birbirimize destek olarak  anlatabiliriz.”

Zeynep Göztepe kimdir?

Geçen yıl yitirdiğimiz, Türkiye’nin önde gelen turizmcilerinden, BOTAV ve SKAL INT Bodrum’un kurucu ve onur üyesi olan duayen Mümtaz Göztepe’nin kızı Zeynep Göztepe Bodrum Sanat Fuarında danışman olarak görev yapmakta. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu ardından Viyana’da yüksek lisansını tamamladı.

26 yıldır etkinlik ve halkla ilişkiler başta olmak üzere turizm ve hizmet sektöründe halen birçok firmaya danışmanlık hizmeti vermekte.

Uzun yıllar Bodrum ve İstanbul’ da Turizm ve PR alanında çalışan Zeynep Göktepe sanatsal etkinlikler, özel lansman, resepsiyon, nis ve kişiye özel projeler, lokal markalar ile işbirliği ve destinasyon düğün organizasyonu (özellikle hint, lübnan, rus vb ülkeler ) vb etkinlikler ile çalışma hayatına Bodrum’da devam etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.