Bodrum Gündem

Aysu Türkoğlu Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’i ziyaret etti

Aysu Türkoğlu Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’i ziyaret etti

Manş’ı geçen en genç Türk yüzücü Aysu Türkoğlu Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’i makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

İngiltere ve Fransa arasındaki Manş Denizi’ni 16 saat 28 dakikada geçerek Manş’ı geçen en genç Türk yüzücü olarak adını altın harflerle tarihe yazdıran Bodrumun gururu genç milli yüzücü Aysu Türkoğlu ve babası Mustafa Türkoğlu Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’i makamında ziyaret etti.

Zorlu bir parkur olan Manş denizini geçişinde yaşadığı zorlukları ve geçiş esnasında kendini nasıl motive ettiğini de anlatan Aysu Türkoğlu, bundan sonraki hedefinde zorlu bir kanal geçişi daha olduğunu belirtti.

Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ise Aysu’yu azminden ve çalışkanlığının sonucu elde ettiği, tüm dünyaya mal olan başarısından dolayı kutladı. Bu başarının tüm gençlerimize örnek olması gerektiğini ayrıca da bu başarının uluslararası arenada geniş yankı uyandırmasının sadece kendisi için değil Ülkemiz ve Bodrum’un tanıtımı içinde önemli olduğunu belirten Başkan Erdoğan Başeymez Aysu Türkoğlu’na Oda ve Yönetim Kurulu adına bir plaket ile küçük bir ödül vererek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.