Bodrum Gündem

Belediye Başkanlığınız tümüyle goygoydan ibaret

Belediye Başkanlığınız tümüyle goygoydan ibaret

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ınHastane inşaatına başladığınızda yeni doğan çocuklar okula başladı” açıklamasının ardından AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’den cevap geldi.

Bodrum Gündem Haber

Hem kendi adına hem de gözleri ve gönlü gören tüm Bodrumlular adına ”Yuh” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen açıklamasına şu şekilde devam etti,tümüyle goygoydan ibaret belediye başkanlığınıza rağmen çok başarılıymış gibi yapabilme pişkinliğinizi anlatmaya yettiği için sadece yukarıdaki cümleyle bu paylaşımı bitireyim diye düşündüm. Çünkü ortalama zekâya sahip hiçbir hemşehrimizin zamanını çalmak istemedim. Ama sizdeki bu algı yaratma başarısına karşı birkaç cümle daha sarf etme ihtiyacı doğuyor. 3 buçuk yıldan beri kayda değer hiçbir şey yapmadan gösterdiğiniz belediye başkanımsı halinize şapka çıkarıyorum. Bodrum ilçemizde tüm beceriksizliğinize rağmen piyangodan son dakika belediye başkanı olmanızda veya torpille kendi ilçeniz Bodrum’da yıllarca yaptığınız Askerlik Şubesi Başkanlığı yapmanızdaki şansınız, tüm Bodrumluların şanssızlığı oldu aslında.  Kendi partinizde ellerinde zeytinyağıyla muhalefet eden teşkilat mensuplarına sahip olmanız da sizin şanssızlığınız olsa gerek. Halk TV de yemek programı yapacağınız günleri iple çekiyoruz. Belki o sayede Bodrum yüklerinden kurtulur.”

Hayatın sadece torpil veya piyangolardan ibaret olmadığını anlayacaksın…

Başkan Aras’ın yönettiği belediyede Aras’tan daha fazla personel tanıdığını ve bu paylaşımlarındaki metinleri kimlerin yazdığını da bildiğini belirten Osman Gökmen “Üç cümle üst üste kuramayan senden beklenmeyen paylaşımları yapmaktan ibaret sanıyorsun Belediye başkanlığını ama 2024 de başkanlık mazbatasını Cumhur İttifakının Adayı kazandığında anlayacaksın hayatın sadece torpil veya piyangolardan ibaret olmadığını…”

Yunanlı dostlarınızla halay çekiyor olmanız ne anlama geliyor…

Ahmet Aras’ın geçen günlerde Leros’a gittiğini ve ilişkilerini sıkı tuttuğunu ifade eden Osman Gökmen’in açıklaması “Leros Adasında Yunanistan’ın en büyük akıl hastanesi olmasındaki tesadüfü bir kenara not ederken, Bodrumlular belediye hizmetleri alamazken sizin Yunanlı dostlarınızla halay çekiyor olmanız ne anlama geliyor. Yarın kardiyolog arkadaşlarımızı arayıp soracağım insanın Bodrumu sevip sevmediğini anlayacak bir “yürek testi” var mı yeni hastanemizde. Ona göre size randevu almanızı tavsiye edeceğim.” cümleleri ile sona erdi.

Yorumlar

  1. Sevcan dedi ki:

    Eski belediye başkanı gibi içki sofrasından kalkmayan biri varken ne kadar da mutluydunuz değil mi? İş yapmayan biri olsun ki size de oy gelsindi… Goygoylu açıklamanızı okurken biz gülmekten öldük. Kendi partinize sorun bakalım bu ilçenin ödeneği nerede? Uslanmaz arlanmaz yüzsüzler ordusu.

  2. recep uyar dedi ki:

    Bu bir şaka mı acaba ? 7 yaşında bir çocuğa savunma yaptırsan , somut birşeyler ortaya koyar bu kadar mı kendinize güveninizi yitirdiniz de , parti içindeki muhalif hareketlerden medet umar oldunuz osman bey !! merak etmeyin 10 benzer hareket olsa da yine şansınız yok….

  3. Hakan dedi ki:

    Bodrum, da AKP herhangi bir seçimde öne geçsin, Belediye meydanında kulaklarımı keserim.

  4. SONGÜL KARAALP dedi ki:

    AK Parti İlçe başkanı Mehmet Bey eleştirdiğiniz Belediye Başkanımız geçen sene yangınlarda 10 gün boyunca evine bile gitmeden halkla birlikte mücadele ederken siz neredeydiniz çok merak ettim.