Bodrum Gündem

Büyük günahlarınızdan, bizi sorumlu tutmayın

Büyük günahlarınızdan, bizi sorumlu tutmayın

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin “Bodrum yok oluyor, Bodrum’un hali içler acısı” açıklamasına cevap verdi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kalbinde Bodrum sevgisi olan herkese günaydın; olmayanlardan ise Bodrum’u Allah kurtarsın diyerek, MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin bitmek bilmeyen “Bodrum yok oluyor, Bodrum’un hali içler acısı” edebiyatı hakkında kendisine seslenmek istediğini belirtti.

Başkan Aras’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

“Sevgili İbrahim Başkanım, siz Bodrum’a gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız; ortağı olduğunuz hükümetin son üç yılda yani, benim başkanlığım dönemimde 12 milyar 787 milyon TL tutarında vergi topladığı Muğla’ya neden bu paranın sadece %6.48 gibi komik bir tutarını harcadığını sorun ve bu ADALETSİZLİĞİN sona ermesi için elinizden gelen her şeyi yapın.

Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediyemizin muazzam düzeydeki dış kredi itibarıyla temin ettiği 63.5 milyon Euro tutarındaki “Bodrum İçme Suyu Projesi” kredisinin TAM İKİ YILDIR ortağı olduğunuz hükümetin masasında onay için bekletildiğini bilmiyormuş gibi yaparak böyle dramatik basın açıklamaları yapmak yerine, bu kredinin onaylanmasını sağlayın.

Turizm sezonumuzun geçmiş yıllardaki kadar uzun olmaması yönündeki tespitinize ise aynen katılıyorum.

Evet, aynen öyle çünkü ortağı olduğunuz hükümetin bitmek bilmeyen ekonomi ve dış politika denemelerindeki başarısızlıkları sayesinde bizim vatandaşlarımız, değil Bodrum’a tatile gelmek, neredeyse markete gidemez hale gelirken, nitelikli yabancı misafir potansiyelimiz de maalesef olumsuz yönde etkilendi.

Ve son olarak, ortağı olduğunuz hükümet tarafından Bodrum halkının ve belediyesinin görüşleri yok sayılarak parsel parsel satılan ve hiçbir altyapısı olmadığı halde imara açılan koylarımız, ormanlarımız ve sit alanlarımız için de böyle çıkışlar yapmanızı bekliyoruz.

Özetle İbrahim Başkanım; büyük günahlarınızdan, bizi sorumlu tutmayın.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.