Bodrum Gündem

Cumhur İttifakını 6 buçuk benzemez ittifakınız ile karıştırdınız Karahan

Cumhur İttifakını 6 buçuk benzemez ittifakınız ile karıştırdınız Karahan

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın 17.8.2022 (dün) tarihinde yapmış olduğu açıklamaya AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’den cevap geldi. Gökmen; “Bizim Cumhur İttifakımızı sanırım sizin 6 buçuk benzemez ittifakınız ile karıştırdınız Karahan” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın açıklamasında MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’ye tarafına sorulması için bir şeyler yazdığını belirten AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen “Bizim Cumhur İttifakımızı sanırım sizin 6 buçuk benzemez ittifakınız ile karıştırdınız Karahan. Bilgi Başkanımda bende sürekli Bodrum’un her köşesinde Bodrumlularla iç içe sorunları yerinde görüyoruz. Siz resim, heykel sergileri, konserler, kokteyllerden kafanızı kaldıramadığınız için Bodrumlunun sorunlarını görmemeniz normal.” dedi.

Yönetemediğiniz Belediye Başkanlarınıza hiç mi sorunuz yok…

Bodrumlunun içine girmeye yüzleri varsa gezebileceklerini ifade eden Gökmen açıklamasına şu ifadeler ile devam etti; “Yollara yama yapmayı bile beceremeyen, sinekleri doğru düzgün ilaçlayamayan, her yeri pisliğin, tozun götürdüğü, vatandaşına su bile veremeyen, esnafına kâbusu yaşatan, seçim zamanı mikserlerle beton desteği verdiği gariban vatandaşa şimdi yıkım kararı gönderen, sürekli skandallarla anılan, yönetemediğiniz Belediye Başkanlarınıza hiç mi sorunuz yok…”

Yıllardan beri çile yaşatılan Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşların, sorularını hazırladığını hem de ecel soruları gibi olduğunu belirten AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in açıklaması “Karahan senin muhallebi yerken kırdığın dişini, 23 Ağustos salı günü Yeni Bodrum Devlet hastanemizin, Diş Polikliniğinde tedavi ettirelim.” cümleleri ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.