Bodrum Gündem

Muğla AK Parti Milletvekili Yavuz Demir’den Bodrum’a Dair Çarpıcı Açıklamalar


Bodrum’un manzarası ve kaliteli işletmeciliği ile dikkatleri çeken Bitez Beyaz Beach Restoran’da gerçekleştirilen, yaygın ve yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı basın toplantısında konuşan Muğla AK Parti Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Bodrum’a dair çarpıcı açıklamalar yaptı…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Muğla AK Parti Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Bodrum Gündem canlı yayını sırasında Ulaştırma Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı başta olmak üzere il müdürlüklerini arayarak gazetecilerin sorduğu sorulara bürokratlar ile birlikte yanıt verdi.

Aydem kazılarının haberini yaparken uğradığımız saldırının muhatabı olan Aydem Müdürü Mustafa Akdağ’ı arayarak “Neden sezon ortasında böyle bir çalışmanın başladığını sordu. Aydem Müdürü Akdağ; “Sayın vekilim biliyorsunuz çok büyük yatırımlar yapıyoruz. Normalde planlamamızı 15 Eylül– 15 Mayıs arasına yapmıştık. Fakat orada bayramdan önce bir altyapı çalışması oldu, kanalizasyon altyapısı. Sonrasında belediye tarafından asfalt atılacağı için belediye, ‘ben buraya üst kaplama yapacağım, siz de girin daha sonra kazı yapamazsınız’ dediği için biz de sezonda çalışma yapmak zorunda kaldık. Mümtaz Ataman Caddesi Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda sayın vekilim…” dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi Ekim sonu ya da Kasım’da hizmete girecek…

Yeni Devlet Hastanesi konusunda açıklama yapan Milletvekili Demir, hastanenin diş polikliniğinin bugün itibari ile faaliyetine başladığını, Ekim veya Kasım ayında ise tamamen faaliyete başlayacağını dile getirerek; “Biliyorsunuz hastanenin işini alan ilk müteahhit bir süre sonra o işten vazgeçti. Devlette işleyiş hemen ol deyince olmuyor bir prosedür var. O ciddi bir süreç aldı. Bugün itibariye diş polikliniği hizmete girmiş durumda. Bu güzel bir gelişme. Tahmin ediyoruz Ekim ve Kasım ayında tüm hizmet birimleri ile devreye girecek. Malzemeler geldi, hastaneye yerleştiriliyor. Cihazlar sıfır olarak geliyor. Bir kısmı Devlet Hastanesi’nden naklediliyor ama oraya getirilen cihazların çoğu son teknoloji…”

Milas – Bodrum Arasına Bölge Hastanesi Planlanıyor…

Bodrum ve Milas bölgesine hizmet verecek büyük bir bölge hastanesi planladıklarını dile getiren Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu gerçekleştirirsek bölgenin sağlık sorunları ile ilgili tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını düşünüyorum. Bir bölge hastanesi düşünülüyor. Büyük bir hastane. Bodrum- Milas karayolu üzerinde yapılması için ciddi çalışma yapıyoruz. Ben de bizzat takipçisiyim…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.