Bodrum Gündem

Milas’ta TOBB’nin yaptıracağı anaokulu için teknik inceleme

Milas’ta TOBB’nin yaptıracağı anaokulu için teknik inceleme
25.08.2022
0
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin “81 ile 81 okul” projesinin başarıyla tamamlanmasının ardından başlattığı “154 ilçeye 154 okul projesi” kapsamında Milas’a yapılacak 8 derslikli anaokulu için, okulu yapacak firma yetkilisi tarafında arazi incelemesi inceleme gezisi yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Milas’ta TOBB Anaokulunun yapılacağı Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde TOBB adına projeyi takip eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Hasan Özbek Gezen ve müşavir firma yetkilisi İnşaat Mühendisi Sevim Bucan önce MİTSO’da bir araya gelerek proje üzerinde ön inceleme yaptılar. Ardından Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinde teknik inceleme gezisi yapıldı. Anaokulun yapılması düşünülen yeri ve okulun olması öngörülen konumu Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Hasan Özbek Gezen tarafından müşavir firma temsilcisi İnşaat Mühendisi Sevim Bucan’a gösterildi. Sevim Bucan, yer ve okulun konumuyla ilgili notlar aldı ve fotoğraflar çekti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO’nun ısrarlı girişimleri sonucunda TOBB’nin “154 ilçeye 154 okul” projesine Milas’ın da girmesini sağladıklarını belirterek “Milli Eğitim’in uygun gördüğü yere, yine onların isteği doğrultusunda 8 derslikli anaokulu yapılacak. Okulun mimari projeleri hazırlandı. Şimdi inşaat firması da burada bir keşif gezisi yaparak kendi planlamasını yapacak. Okulun 2023 yılı içinde yapılıp hizmete girmesini istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.