Bodrum Gündem

Ölüme böyle el salladılar

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE 3 GÜN ÖNCE MEYDANA GELEN CİP TURU KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN TURİSTLERİN ÖLMEDEN ÖNCE VERDİKLERİ SON POZ VE TUR FİRMASI YETKİLİLERİNİN TURA KATILAN TURİSTLERE BULUNDUKLARI UYARILARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI.

Ölüme böyle el salladılar

Marmaris’te 3 gün önce meydana gelen cip turu kazasında hayatını kaybeden turistlerin ölmeden önce verdikleri son poz ve tur firması yetkililerinin tura katılan turistlere bulundukları uyarıların görüntüsü ortaya çıktı.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saatlerinde kaldıkları otelden Marmaris’in kırsal mahallelerini gezmek için cip turuna çıkan turistlerin yaşadığı ve 5 turistin hayatını kaybettiği talihsiz kaza olmadan önce firma yetkililerinin tur öncesi uyarıları, yaptıkları su savaşı ve turistlerin verdikleri son poz ortaya çıktı. Görüntülerde cip safari firması rehberlerinin yabancı dilde tura katılan turistlere emniyet kemerlerini takması ve ayağa kalkmamaları uyarıları yapıldığı görülürken, kaza öncesi ölüme el salladıkları fotoğraf ise objektife yansıdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.