Bodrum Gündem

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’dan bayram mesajı

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’dan bayram mesajı
29.08.2022
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı için bir kutlama mesajı yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

Başkan Kocadon mesajında Türk Milleti’nin vatan olma yolunda fedakarca ve cesaretle çalıştığını hatırlatırken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün planlama yeteneği ve stratejik düşünce yapısı ile milli mücadelede her ferdi Büyük Taarruz sürecine dahil ederek eşi benzeri olmayan bir başarı elde ettiğine değindi.

BODTO Başkanı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ağustos 1922’de Afyon Kocatepe’de emrini verdiği Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferi ile sonuçlanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusu bu zafer ile hiçbir manda ve himaye altına girmeyeceğini kanıtlamış ve milli birlik ve beraberlik yolunda büyük bir güç elde etmiştir.

“Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.” gibi önemli bir söze imzasını atan Ulu Önderimiz ve beraberindeki Türk ordusu ve Türk milleti 30 Ağustos günü “Zafer benimdir!” demiştir.

Vatan olma yolunda nice başarı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılını kutlarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdine bu vatanı koruma ve geleceğe taşıma konusunda da büyük bir sorumluluk düştüğünü de hatırlatmak isterim.

Ulu Önderimizin de belirtiği gibi yapmamız gereken en büyük şey daha çok çalışmaktır.

Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.