Bodrum Gündem

Türkiye’nin girişimci kadın gücü yarışması düzenlenecek

Türkiye’nin girişimci kadın gücü yarışması düzenlenecek
29.08.2022
0
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde her yıl “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü” yarışması düzenlenecek. Kadın girişimciliğini ve kadın istihdamını teşvik amacıyla düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenler 30 Eylül 2022 tarihine dek başvuruda bulunabilecekler.

Bodrum Gündem Haber

TOBB – TEPAV işbirliğinde ilk kez bu yıl düzenlenecek olan ve her yıl tekrarlanması planlanan yarışmada “Kadın istihdamını en çok arttıran şirket” ve “Girişimci kadın gücü” olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak. Girişimci kadın gücü kategorisine yalnızca girişimci kadınlar başvuruda bulunabilecekler. Bu bölümde “En hızlı büyüyen kadın girişimci”, “En çevre dostu kadın girişimci, “En çok dijitalleşen kadın girişimci”, “İhracatını en çok arttıran kadın girişimci” başlıkları altında kadın girişimciler yarışmaya başvuruda bulunabilecekler. “Kadın girişimini en çok arttıran şirket” kategorisindeki yarışmaya ise tüm şirketler katılabilecekler.

Yarışmalara katılmak isteyenlerin https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr/linkinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

Yarışma sonucunda yarışmalarda ödül kazananlara ödülleri 19 Kasım 2022 Dünya Kadın Girişimciler Günü’nde düzenlenecek törenle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk tarafından verilecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini, kadın girişimciliğini ve istihdamını teşvik amacıyla TOBB – TEPAV işbirliğinde düzenlenen yarışmaya katılmaya davet etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Üyelerimiz arasında hem kadın istihdamına önem veren birçok üyemiz var, hem de kendi başlarına başarılı işler yapan kadın girişimcilerimiz var. Tüm üyelerimizi bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.