Bodrum Gündem

Demir’den Muğla Valiliğine “Sebep CHP Mi?” Sorusu

Demir’den Muğla Valiliğine “Sebep CHP Mi?” Sorusu
30.08.2022
0
A+
A-

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ilçe halkına hizmet için yapmak istedikleri projeleri kabul etmeyen Muğla Valiliğine tepkisini dile getirdi. Demir, Foça Mahallesine yapımına devam edilen çay bahçesi inşaatını “izin verilmesine rağmen” durduran Muğla Valiliği’ne “Hizmeti yapanların CHP’li olmasından dolayı mı inşaatı durdurdunuz?” diye sordu.

Bodrum Gündem Haber
CHP’li Mehmet Demir Fethiye’nin Foça mahallesine yapılacak çay bahçesi için önce Kaymakamlığa müracaat etti. Uzun süre yanıt alamayınca Muğla Valiliği’nin kapısını çaldı ve 6 Temmuz 2022 tarihinde Muğla Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden ‘inşaat yasağından muaf izni’ alındı.
Valilikten alınan izin doğrultusunda Muğla Büyükşehir Belediyesi ile çay bahçesinin yapımına başlayan Mehmet Demir, Valiliğin çalışmaları durdurmasıyla şok yaşadı. İnşaat yasağından muaf izni veren Muğla Valiliği ‘Fethiye Kaymakamlığı’nın ‘bilgisi bulunmadığı’ gerekçesi ile çalışmaları durdurdu. Valiliğin bu anlaşılmaz tavrı karşısında tepkisini dile getiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Sayın valimize hatırlatmak isteriz ki öncelikle yapılacak olan bu proje halka hizmet için yapılmaktadır. Şahıs ya da bir kuruluş için yapılan proje değildir. Ayrıca Fethiye Kaymakamlığı’nın haberinin olmaması da mümkün değildir. Çünkü müracaat öncelikle kaymakamlığa yapılmış, kaymakamlık yanıt vermediği için valilikten izin alınmıştır. Yapılacak hizmetler vatandaşın faydasına olduğuna göre, valilik böyle bir hizmeti neden engellemek istemektedir? Buradaki gerçek neden bu hizmeti yapanların CHP’li olmasından dolayı mıdır? Sayın valimizden yapılan bu yanlış uygulamanın bir an önce düzeltilmesi için talimat vermesini bekliyoruz. Halkımıza hizmet etmek valiliğin de görevidir. Bizim amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bu amaçla ‘Foça mahallesine yapılacak olan çay bahçesinin engellenmesinin başka nedenleri var mıdır?’ Bunları da bilmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.