Bodrum Gündem

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bodrum Turgutreis Etkinlikleri 1 Eylül’de

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bodrum Turgutreis Etkinlikleri 1 Eylül’de

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi;  30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış günü etkinlikleri çerçevesinde program düzenliyor.

Bodrum Gündem Haber

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi’nin düzenlediği, Bodrum Belediyesinin destekleri ve Turgutreis Güzelleştirme ve Koruma Derneğinin katkıları ile Turgutreis’te gerçekleşecek programda konser ve imza günleri yer alıyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan “Bodrum Turgutreis’in efesi öz evladı Tolga Çandar’ın katılımıyla düzenlenecek konser öncesinde Derneğin üyesi olan iki yazarın da imza gününde okuyucuları ile buluşacağı etkinliğe tüm Bodrum Halkını davet ediyoruz” dedi.

Av. Alper Şahinoğlu’nun “Son gün Girit 1896” ve Prof. Seda Ünsar’ın “Düşüş” adlı romanlarının imza günü saat 19.30’dan itibaren okuyucuları ile buluşacak.

Turgutreis Atatürk Meydanında düzenlenecek Tolga Çandar konseri halka açık ve ücretsiz olarak izlenebilecek. Konser, 01 Eylül saat: 21.00’da başlayacak.

Etkinlik kapsamında hafta içinde Av. Alper Şahinoğlu’nun “Son gün Girit 1896” ve Prof. Seda Ünsar’ın “Düşüş” adlı romanlarının imza günleri Trafo Kafe ve Gümüşlük kafede devam edecek. Okuyucuları 02.09.2022 tarihinde 18.00 – 21. 00 saatleri arasında Trafo Kafe’de 03.09.2022 saat 18.00 – 21. 00 saatleri arasında Gümüşlük Kafe’de yazarlar ile buluşup eserlerini imzalatma imkânı bulabilecekler. Yazarların kitaplarından elde edilen tüm gelir ADD Bodrum yararına bağış yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.