Bodrum Gündem

99. kuruluş yıldönümünde 20 genç CHP saflarına katıldı

99. kuruluş yıldönümünde 20 genç CHP saflarına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 99. yıl dönümü sebebiyle partinin İlçe başkanlığı tarafından Bodrum Belediye Meydanında bir tören düzenlendi. Törende, CHP saflarına katılan 20 gence parti rozeti takıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen törene CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Belediye Başkanı Halil Karahan, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan,  Gençlik Kolları başkanı Kanat Özsert, geçmiş dönem ilçe ve belediye  başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlandı. Göreve yeni getirilen Gençlik Kolları Başkanı Kanat Özsert’in yaptığı açılış konuşmasının ardından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bir konuşma yaptı.

“Atatürk’e uzanan elleri, ona uzanan dilleri kırıp koparmalıyız…”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kurulduğu süreci aktardıktan sonra “.Atatürk’e uzanan elleri, ona uzanan dilleri kırıp koparmalıyız arkadaşlar. 99 yıldır ona sahip çıkan, hiçbir zaman sarsılmayan Cumhuriyet Halk Partisi var, partimizin üyeleri var. Zaman zaman kesintiye uğrasa da, zaman zaman ümitsizliğe düşsek de her zaman bu ülkenin yapı taşı, bu ülkenin savunucusu Cumhuriyet Halk Partisidir.” Dedi.

Törende daha sonra sırasıyla CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve İlçe Başkanı Halil Karahan da birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından partiye üye olan yaklaşık 20 gence rozetleri takıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.