Bodrum Gündem

Muğla-Denizli sınırındaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor

MUĞLA-DENİZLİ İL SINIRINDA ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDERKEN, HAVANIN KARARMASI İLE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR. İLERLEYEN SAATLERDE İSE GECE GÖRÜŞLÜ YANGIN SÖNDÜRME HELİKOPTERLERİNİN MÜDAHALESİNİN BAŞLAMASI BEKLENİYOR.

Muğla-Denizli sınırındaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor
09.09.2022
0
A+
A-

Muğla-Denizli il sınırında ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ederken, havanın kararması ile karadan müdahale sürüyor. İlerleyen saatlerde ise gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerinin müdahalesinin başlaması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, Muğla-Denizli il sınırı içerisinde yer alan ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Muğla ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Bölgede etkili olan rüzgar alevlerin kontrol altına alınmasını güçleştirirken, Denizli Kale ilçesi Muslugüme Mahallesi’ndeki alevlerin, kısmen kontrol altına alındığı öğrenildi. Geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için ekiplerin karadan müdahalesi devam ederken, havanın kararması ile birlikte gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerinin alevlere müdahalede bulunması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.